habercim19.com özgür haber özgür yorum

Morg önünde çöp toplama alanı değiştirilmeli

SAĞLIK

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu girişindeki çöp konteynırlarının başka bir alana kaldırılması isteniyor.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu girişindeki çöp konteynırlarının başka bir alana kaldırılması isteniyor.

Konuya ilişkin talep ve eleştirilerini dile getiren vatandaşlar, hastane morg girişinde bulunan çöp toplama alanında koku ve kirlilik nedeniyle cenaze yakınlarının problem yaşadığını ifade ediyor. Vatandaşlar hastane çöp toplama alanı yer değiştirilmesi gerektiğini dile getiriyor.

Bu kapsamda hastane yönetiminin çöp toplama alanı yer değişikliğini talep etmesi, Çorum Belediyesi’nin gerekeni yapması bekleniyor.

Yorumlar (10)

Ahmet 11 Ay Önce

Tek sorun bu mu? Cadde üzerinden hastaneye araç giriş-çıkış alanı kazalara sebep oluyor. Yetkililer özele gidiyor sanırım ki düzeltmeye çalışan yok.

Morgcu 11 Ay Önce

Morgun çöp yeri değil ön taraf tamamen düzenlenmeli. Cenaze yakınlarına çay vs. ikram yapılabilir. Üst tarafı kapatılabilir kar yağmur altında cenaze teslim akınmakta çoruma yakışmıyor.

Vatandaş 11 Ay Önce

İl sağlık müdürlüğü yöneticilerinden tutunda hastane yöneticilerinin Ahmet Sami ceylanın adamları olduğu aşikar yöneticilerin değişmesi gerekiyor bu yöneticiler başlı başına sorun kaçtane haklarında disiplin ve mahkeme soruşturmaları var bunlar hala neden görevdeler…

Memur 11 Ay Önce

Hastanedeki tüm birimlerin yöneticileri acilen değişmesi gerekiyor haksız yere suçsuz insanlara disiplin soruşturması açılıyor bıktık artık

Mehmet 11 Ay Önce

Benim anlamadığım bu hastanede yöneticiler bu gibi sorunları görmüyorsa ne işe yarıyorlar orda acaba

Reis 11 Ay Önce

Yazlıklar olsun bunlara başta Ömer Sobacı olmak üzere tüm yöneticiler istifa etmeli

Millet 11 Ay Önce

Ömer Sobacı ve yöneticileri azıcık da olsa .... varsa istifa etmelidirler. Allah bunlardan misliyle çıkaracak kul hakkı yemeyi Allah .... versin.

özgür 11 Ay Önce

İşte o sorunu görecek kapasite lazım. Olmayınca olmaz. Sen bakarsın büyük sorun görürsün; o bakar hiç bir sorun görmez. Eğitimi , görgüsü yetersiz kalır. Bir çok kurumda var bu sorun...

Tuncay 11 Ay Önce

2020 yılındaki mevcut hastane yönetimine ısrarla bu konu söylenmesine rağmen dikkate değer olarak görülmemiştir.

Alper 11 Ay Önce

Tuncay her zaman ki gibi saçmalamışsın.Allah akıl fikir versin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.