habercim19.com özgür haber özgür yorum

Neslihan Hoca bu sözlerle duyurdu

SAĞLIK

Çorum’un tanınan ve sevilen hekimlerinden Dr. Hasan ve Neslihan Hüsülüoğulları Aile Hekimliği Uzmanlık eğitimi almaya hak kazandı.

Çorum’un tanınan ve sevilen hekimlerinden Dr. Hasan ve Neslihan Hüsülüoğulları Aile Hekimliği Uzmanlık eğitimi almaya hak kazandı.

Kunduzhan Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, TUS sonucuna göre meslektaşı ve eşi Hasan Hoca ile birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Aile Hekimliği Uzmanlık eğitimini almaya hak kazandıklarını duyurdu.

Hüsülüoğulları, kişisel sosyal medya paylaşımında, “Takdiri ezele teslimiz ama gayrete de aşığız. Bugün TUS sonucu açıklandı, eşimle birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Aile hekimliği uzmanlık eğitimini almaya hak kazandık. Hayırlı olsun.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (10)

Helal olsun 1 Yıl Önce

Tebrik ederiz... Herşey gönlünüzce iyi hoş ve hayırlı olsun.

Muhiddin Yıldırım 1 Yıl Önce

Hocam her ikinizede hayırlı uğurlu olsun Allahim gittiğiniz yolda bahtınız acik etsin bir iskilpli olarak sizi çok seviyoruz ben bir engelli babası olarak çalışmalarınızı taktire sayan buluyorum hoşça kalin

Hicham el Guerrouj 1 Yıl Önce

İyi de bundan bize ne? O zaman, başkomiser olan komiserleri, kalfalıktan ustalığa yükselenleri, üstçavuşken terfi edip başçavuş olanları... da her gün haber(!) yapın. Yani bu kişilerin "doktor" olmaları sebebiyle haberleştirilmeleri... Bilemiyorum Altan! Bırakın şu "tıp" fetişizmini. Bütün meslekler (su tesisatçısı da fırıncı da bilgisayar mühendisi de...) saygıdeğer, öemli ve toplum nezdinde eşittir, olmalıdır. Hamaset yapmayın lütfen.

Erciyes'e de kar yagmis 1 Yıl Önce

Benim cocukta takdir aliyor, onu da haber yapin. Resim yollarim size. 20 ocak 'ta yollarim belgeyi. Ne kadar sacma haber yapiyosunuz. Bize ne kardesim, uzmanlik egitimi aliyolarsa.

Yavuz Katırcı 1 Yıl Önce

Önce İskilip ilçemize şimdide Çorum'a katkıları çok büyük iki güzel insan.Allah razı olsun kendilerinden

Emekli Hekim 1 Yıl Önce

Çorum'da yetişen değerlere kapı açan tıp fakültesi dekanlığına sonsuz teşekkürler

Eee yani 1 Yıl Önce

Ben de hekimim ama bu habere bir türlü anlam veremedim. Hayır ayrıca adamlar zaten aile hekimi. Aile hekimliği uzmanlığı da sanki kazanması çok zor bir bölümmüş gibi..

orhan 1 Yıl Önce

Bazı kişiler farklı kişilik ve çalışmaları ile ön plana çıkarlar. Neslihan hoca da onlardan biri, haber yapılabilir tabi ki. Sivil toplum kuruluşlarında çok aktif çalışıyor. Özellikle engelli bireylere çok emek harcıyor. Allah sağlık sıhhat versin...

murat 1 Yıl Önce

Bazı insanlar fotoğraf çekinmeyi, en küçük şeyle övünmeyi, sağda solda kendini göstermeyi seviyor. Onunla mutlu oluyor. Bu da bir psikolojik rahatsızlık esasen..

ÇORUMLU 1 Yıl Önce

Bize ne... habercilik anlayışınızı gözden geçirin lütfen...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.