habercim19.com özgür haber özgür yorum

O ilçede hekim sıkıntısı

SAĞLIK

Çorum’un Sungurlu İlçe Devlet Hastanesi’nde bazı branşlarda doktor olmaması ya da yetersizliği problemlere neden oluyor.

Çorum’un Sungurlu İlçe Devlet Hastanesi’nde bazı branşlarda doktor olmaması ya da yetersizliği yaşandığı, hastaların büyük mağduriyet yaşadığı bildirildi.

Sungurlu’dan Serkan Şansever imzalı habere göre; 48 bin nüfusa sahip ilçede Ortopedi, Üroloji, Cildiye, Radyoloji, Genel Cerrahi, Enfeksiyon ve Beyin Cerrahi uzmanları bulunmuyor. Hastalar Çorum’a tedavi için sevk ediliyor.
Diğer taraftan 2 olan çocuk doktorunun 1’e, ilçede tek olan kadın doğum uzmanı ve kardiyoloji doktorunun ise günlük poliklinik sayısının sınırlı olması nedeniyle yoğun sağlık hizmeti sunumunda problemler çıkıyor.

Sağlık Bakanlığı’nın MHRS sisteminden randevu almak isteyen hastalar ise Sungurlu Devlet Hastanesi’nden ancak 15 gün sonrasına gün alabildiklerini ifade ediyor.

Kulak Burun Boğaz ve Fizik tedavi uzmanının ise kısa sürede ilçeden ayrılacağı bilgisini paylaşan vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyetin sona erdirilmesi için Sungurlu ilçe yöneticileri ve milletvekillerinin konuya el atmalarını bekliyor.

Yorumlar (6)

Çorum... 12 Ay Önce

Asc olaydi iki doktor atamasi haberi verirdi keyfimiz yerine gelirdi, şimdi kim yapacaksa bunu?

Hekim 12 Ay Önce

Doktor bile dövebiliyorsunuz ya artık , üç beş oy için doktorları hedef tahtası haline getiren politikacılara yazıklar olsun , daha bunlar iyi günler yarın acillerde bile doktor bulamazsanız şaşırmayın Okumuşu cahile kırdırdılar, cahil de bununla gurur duyuyor çünkü cahil Hekimlerin eli de armut toplamıyor ama bize yakışmaz

Vatandaş 12 Ay Önce

Asc nin adamı var orda .... işleri çaktırmadan sekteye uğratmada uzmandır kendisi…

Sungurlulu 12 Ay Önce

Şahlanıyoruz... Ama tersten

Çorum 19 12 Ay Önce

Sadece müşteri memnuniyetiyle olmuyormuş çalışan memnuniyeti de gerekliymis değil mi kapis

Salıpazarı 12 Ay Önce

İl sağlıktaki ihsanı mı diyorsun. O şimdi peşinde

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.