habercim19.com özgür haber özgür yorum

O sağlık çalışanı meslekten ihraç edildi

SAĞLIK

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık teknikeri kadın görevli, peygamberlere hakaret nedeniyle yargı kararıyla meslekten ihraç edildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli sağlık teknikeri bir kadın, sosyal medya üzerinden peygamberlere hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan dava sonunda meslekten ihraç edildi.

KAMUOYUNDA TEPKİLERE NEDEN OLDU

Hastanede görevli Konya nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen sağlık teknikeri, sosyal medyada peygamberlerle ilgili yaptığı paylaşımlar nedeniyle kamuoyunda büyük tepki toplamıştı. Çorum İl Sağlık Müdürlüğü, söz konusu personeli açığa alırken Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

KADIN TEKNİKER MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle infiale sebep olan şüpheli hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçundan soruşturma başlattı. Yargılama sonunda sağlık teknikeri hastanedeki görevinden ihraç edildi.

Yorumlar (5)

SUAT 8 Ay Önce

Çok yerinde bir karar. Müslüman memlekette güya fikir özgürlüğüne sığınarak milletin kutsallarına istediğin şekilde salla. Olur. Böyle yapanların yanına kâr kalmamalıdır. Kalırsa şayet çok kötü örnek olur. Aynı kafadan desdursuzlar daha çok. Akıllı ve ahlaklı yaşamak zorundayiz. Burası MUZ CUMHURİYETİ olmamalı.

hayyam 8 Ay Önce

10 Kasım'da Atatürk'e "ateşin bol olsun" diye hakaret eden şahıs ceza bile almadı. Şu anda kurban, fitre v.b. toplamakla meşgul.

Ali veli 8 Ay Önce

İbret olsun diğerlerine.kimse kimsenin kutsalına hakaret edemez.

Adnan 8 Ay Önce

Çok yerinde bir karar olmuş. Eceli gelmiş köpek cami duvarına işermiş.

Makara 8 Ay Önce

Hiç kimse Mukaddes değerlere hakaret etmemeli, ancak hakaret eden bizden olunca aklarsan samimi olmadığın takiye yaptığın ortaya çıkar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.