habercim19.com özgür haber özgür yorum

Sobacı hastaneye döndü

SAĞLIK

Çorum İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı, kadrosunun bulunduğu Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne döndü.

Çorum’da geçtiğimiz ekim ayında görev süresi dolan eski İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı, kadrosunun bulunduğu Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne döndü. Sobacı’nın Hastane Heyet Başkanlığı görevine getirildiği, görevine başladığı öğrenildi.

Bilindiği üzere Ömer Sobacı, 2017 yılı Ekim ayından bu yana iki dönemdir il sağlık müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Yorumlar (24)

saglikci 6 Ay Önce

Allah kimseyi ömer sobacinin durumuna düşürmesin cok aci

Kaç yaşına kadar 6 Ay Önce

Memurlar kaç yaşına kadar çalışabiliyor. 65 degilmiydi

Bir dost 6 Ay Önce

Abi attan inip merkebe binme Git zirvedeyken emekli ol Dune kadar emir veriyordun Bugun emir alma

DAVUT 6 Ay Önce

Ömer bey çok zor ve birilerinin daha da zorlaştırdığı dönemlerde her şeye rağmen çalmadan çarpmadan olabildiğince beyefendil8ğini de muhafaza ederek gemiyi salimen kıyıya ulaştırdı. Emeğine sağlık. Kım ne derse desin ...

Davuta cevap 6 Ay Önce

Belgeler duruyor Oğuzlar da sağlık görevlisi izne gidiyor başka sehire orda gece nöbetçi diye devletten para alıyorlar nöbete gidenin yerine izne giden kimse onun yerine bı süru devleti zarara uğratıyorlar.. açığa çıktı bunlar görevde kaldılar üstü örtüldü.??Allah aşkına kovulmayinca gitmedi Çorum sağlıkta çevre illere göre en son sırada?? koltukta oturan zat yüzünden.. hastanemiz askeriyenin yerine yapılıcakti gene koltukta o vardı?? çamura uzağa izin vermese yapılıcakti?? lütfen başarısız insanlara yağcılık yapmayalım ilerleyelim...

mehmet yektaş 6 Ay Önce

yapmadılar mı yine yeni yeniden müdür . şimdi sinan hocamızın boyunduruğu altınamı girdi. erdal hocamız emir mi verecek? çekilecek dert mi bu?

Bahacaz 6 Ay Önce

Heyetin basindaki zat zaten sıkıntiliydi. Simdi Omer Sobaci geldi daha da sıkıntılı oldu.

Bahacaz 2 6 Ay Önce

Ulan yavsak editor, diyorum ki Corumdaki heyet adamina gore rapor veriyor, yatalak hastalara rapor vermiyorlar, ayakta gezenlere %90 rapor veriyorlar. Adami olan is yapiyor. Bunun neyini sildinde paylasmiyorsun. Sanki sen silince millet bilmiyor mu Corumda donen dolaplari. Niye paylasmiyorsun sahtekar yandas. Nasil habercisin lan sen. Haberci dedigin vatandasin derdini dile getirir, sen gibi yandaslik partizanlik yapmaz.

Macit 6 Ay Önce

Tilki donup dolasip kurkcu dukkanina geldi????

Son ömer bükücü 6 Ay Önce

Asc gidince ona hastane yolları gözüktü hadi bakalım yok öyle 3 kuruşa beş köfte

Mehmet canıtez 6 Ay Önce

Eskilerde işi biten m. Vekili vb. Bir arpalığa atarlar oturğuğu yerden maaş alırdı. Ömer abimizle ne alakası var len şimdi bunun... Ben de öylesine yazdım zaten...

Lütfen Edeb 6 Ay Önce

Haklı bile olsanız bu tarzda bir hitap uygun değil be hemşom.

Vatandaş 6 Ay Önce

Eski hastane eskiydi bu kadar bekleme yoktu, artık samsun ada sevkte varkı yaşadık, maalesef çorba oldu sağlık.

Araştırmacı 6 Ay Önce

Ömer abi;23 Nisan da Arife bir günlüğüne koltuğa teslim etseydin,hevesini alacaktı.Bak şimdi koltuğu tamamen elinden aldı.

çorumlu 6 Ay Önce

bahacaz caz 2 editör yorumunu yayınlamış demekki lan ya da partizan yandaş değilmiş hakarete doyamamışssın oysa memlekette hakaret yapılacak niceee insanlar var

Raporcu 6 Ay Önce

heyet başkanlığımı yapacak....garip işşşş

GERÇEK SÖYLER 6 Ay Önce

Çorum sağlıkta büyük bir kamburu sırtından atmıştır. Darısı Sobacı'nın gölge sağlık müdürüne ! Artık Sağlıkta Çorum'un önü açılsın. Adaletli yöneticiler gelsin.

Çorumlu'ya 6 Ay Önce

Sevgili Corumlu rumuzlu hemserim, dikkat edersen BAHACAZ 2'yi paylasmis. Aslinda BAHACAZ rumuzlu yorumumu kesmis. Orda heyette donen dolaplardan bahsetmistim , editor bey'in hosuna gitmemis kesmis hepsini 2 cümlesini paylasmis.

Bekir 6 Ay Önce

Toy,bıyığı terlememiş,teşkilatı tanımayan birisine bu hassas makamı teslim etmezler ki en ücra yerde yaşayan kundakdaki ağzı süt kokan bebenin,düşkün amcanın, teyzenin vebalini kimse almak istemez.Çorum Sağlığının bekaası açısından düzgün birisinin bu makama gelmesi Çorum halkının beklentisi olacaktır.

Fevzi 6 Ay Önce

Morelman,ruhen kendisini çökmüş gördüm.9 yıl saltanattan sonra ah,vebal alarak hayata devam etmek,yeni bir sayfa açmak zor olsa gerek.Ne oldum demememi ne olacağım sözünün doğruluğu bir kez daha tescil edilmiştir.

Corum 19 6 Ay Önce

Cocuk okutuyordur sayin hocam ihtiyac buyuk tabi 72 ye kadar calismak lazim

Adsız 6 Ay Önce

Senin aldığın ahların hesabı bile tutulmaz.Belim sakat dedim ısrarla ağır işe sürdün.Sapasağlam çakı gibi ,babayiğit adamıda odanın 20 mt ilerisine masa atıp otturdun.Koltuğu terk edince nasıl buralarda gezebileceksin sen kendi sonunu düşün.

Aylin 2 Ay Önce

Kimseye kalmıyor.o koltuklar.havalari onmilyondu darısı başhekime...

Nahit 1 Ay Önce

Sünnetçi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.