habercim19.com özgür haber özgür yorum

Tam da gününde yürüdüler

SAĞLIK

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında...


3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar, Kanser Şube Müdürlüğü Obezite Birimi koordinasyonunda yürüyüş düzenlendi.

Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Sevil Dirlik Zaman, Aile Hekimliği Şube Müdürü Dr. Zafer Yapar, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dt. Ferda Suiçmez, sağlık personeli, Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve Müdür Yardımcısı Ahmet Aktaş ile çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş Yunus Emre Parkı’nda gerçekleştirildi.

‘Çorum Sağlığımı Seviyorum’ temalı şapkalar dağıtıldığı yürüyüş, katılımcıların bir araya gelmesiyle birlikte başladı. ‘Sağlık İçin Hareket’ yazılı pankartın açıldı yürüyüşte sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite konulu dövizler öğrenciler tarafından taşındı.

Yürüyüş sonrasında açılan stantta öğrencilere ‘Sağlıklı Beslenme Önerileri’, ‘İlköğretim Çocuklarında Egzersiz’, ‘Diyabetle Yaşam ve Tuz Kullanımına Dikkat’ konulu hazırlanan broşürler zarflara konularak ailelerine ulaştırılmak üzere dağıtıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.