habercim19.com özgür haber özgür yorum

Vali’den moral ziyareti

SAĞLIK

Vali Mustafa Çiftçi, koronavirüs salgını nedeniyle fedakarca ve özverili şekilde görev yapan sağlık personeline moral ziyaretinde bulundu.

Vali Mustafa Çiftçi, koronavirüs salgını nedeniyle fedakarca ve özverili şekilde görev yapan sağlık personeline moral ziyaretinde bulunduy.
Vali Çiftçi, dün Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.


Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli’den çalışmalar hakkında bilgi alan Çiftçi, vatandaşların sağlığı için fedakarca çalışan değerli sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulunduğunu ifade etti.

Yorumlar (14)

covit-19 4 Yıl Önce

orda zaten bi vurus var dolaşıyor. ilk önce onun için önlem alınmalı. covi-19 onun yanında hiç kalır

Saglikci 4 Yıl Önce

Allah razı olsun sezikli hoca hastaneyi tam hastane yapıyor emeğine saglik..

Korona 4 Yıl Önce

Virüs sadece normal insanlaramı bulaşıyor vali başhekimi bırakıp diğer halka mı bulaşacak neden maske yok milleti bilgilendirirken kendileri yanlış içinde

saglik muduru 4 Yıl Önce

saglik müdürü varken neden yardımcısı valiyi bilgilendiriyor.

ayne aynenn 4 Yıl Önce

corum terk eden corumlunun yorumuna katılıyorum ve altına imzamı atıyorum. ayrıca vali beyin yanındaki şahıs tekrar başkan olursa 65 değil insan kalmicak corumda yeminle

Çorumu terk eden Çorumlu 4 Yıl Önce

Vali beyin yanında öyle bir kişi var ki onu gören sağlık personelinin morali düzelmez.. Öyle bir zihniyet ki virüsten cüzzamdan beter..

Sağlıkçıya Teşekkür 4 Yıl Önce

İl Sağlık Müdürlüğünden Hastanesine, Sağlık Müdüründen hastanede çalışan hizmetlisine kadar sağlık teşkilatında görev yapan her ferdi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu zor günlerde canları pahasına mesleğini yapan sağlıkçılarımıza hiç birini ayırt etmeden teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.

çorumu terketmeyen 4 Yıl Önce

siz nasıl bir zihniyetsiniz? bu siteye takılan kaç kişilik bir ekipsiniz? insanlık adına zor günlerden geçerken herkes sağlıkçılara moral vermeye uğraşırken siz zor günlerde burdan şahsi hesaplarınızın peşine düşmüşsünüz. Yazıklar olsun size iyiki çorumu terketmiş bir sağlıkçısınız. VALİ BEYİN YANINDAKİ TÜM SAĞLIK TEŞKİLATINA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Çorumdaki Çorumlu 4 Yıl Önce

Vali bey her hafta olduğu gibi hastaneye nazik bir ziyarette bulunmuş, sağlıkçılarımız amirinden memuruna dünyaya örnek bir mücadele veriyor, biz de millet olarak onları ayakta alkışlıyoruz. İSTİSNASIZ!

sağlık Müdürü 4 Yıl Önce

Dünyanın gündemi Covid-19 Siz sahiden buna mı takıldınız?

COVID-19 4 Yıl Önce

bir kere Covit-19 değil orjinal ismini bile bilmiyorsunuz. virüs burda yorumlarda geziyor virüsün ta kendisi sizsiniz. SAĞLIKÇILAR CANINI HİÇE SAYARAK ÇALIŞIYOR. lütfen çamur atmayın. Devletimizin koyduğu kurallara uyun SAĞLIKÇILARA nasıl destek olunacak onu düşünün.

Halk 4 Yıl Önce

Yorumları okudum açıkçası çok şaşırdım millet olarak zor günler geçirdiğimiz bu zamanlarda birbirimize destek olacağımıza şahsi görüşlerin ve kıskançlıkların buraya yansıtılmasına çok üzüldüm hastaneye gidiyoruz otele gitmiş gibi hizmet görüyoruz Allah devletimizden ve sağlık camiamızdan razı olsun teşekkürler alkışlar sizlere

Hasta 4 Yıl Önce

Allah razı olsun sağlık camiamızdan hastanede 1 ay boyunca kaldım evde karımdan böyle ilgi yemek görmedim

sağlıkçı 4 Yıl Önce

şaka mısınız siz ya biz canımızla uğraşıyoruz tüm camiamızla, destek olacağınıza köstek oluyorsunuz iyi ki çorumu terk etmiş böyle zihniyetler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.