habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yarın Çorum’a geliyor

SAĞLIK

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir, eski devlet hastanesi binası ile Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde inceleme yapacak.

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’in yarın Çorum’a gelmesi bekleniyor.

Bakan Yardımcısı Erdemir, eski Devlet Hastanesi binası ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunacak.

Bilindiği üzere Çorum AK Parti heyeti birkaç kez Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüşerek eski hastanenin ikinci basamak devlet hastanesi olarak yeniden sağlık hizmeti sunmasını talep etmişlerdi. Bakan Koca’nın talimatı üzerine Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’in, yerinde incelemeler yapmak üzere Çorum’a geleceği belirtilmişti.

Yorumlar (2)

üçtutlar mahallesi 5 Yıl Önce

üçtutlar mahallesinin sağlık ocağı .binevler mevkisine çok uzak ve binevler de hep orta yaşta ve yaşlı kesim var.sağlık ocakları dahi mahalleden otobuse binse 20 dakikada gidebiliyor el insafff

bayatlı 5 Yıl Önce

bir türlü biritelemeyen kac vali ve bakan eskiten bayat devlet hastanesi inşaatini de incelesin sayın bakan yardımcısı tabeladaki bitirme tarihinin üzerinden 1 sene geçti halen bitecek sayın erol kavuncu bir ilgilensin artık...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.