habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yazı geldi, Sobacı tekrar müdür

SAĞLIK

İl Sağlık Müdürlüğü için son iki gündür beklenen atama yazısı yazı geldi

Sağlık Bakanlığı’nın sözleşme süresini uzatmalara bıraktığı İl Sağlık Müdürlüğü için son iki gündür beklenen atama yazısı geldi.

TAM 2 YIL UZATILDI

Çorum Sağlık Müdürü Ömer Sobacı’nın görev süresi 10 Ekim’de sona erdi. Bakanlık 10 gün daha uzatma verdi. 24 Ekim’de, yani geçtiğimiz pazar günü bu süre de sona erdi.

Son dakika bilgisine göre; Sağlık Müdürlüğü’ne atanacak ismin bakanlıktan beklenen yazısı geldi. Sağlık Müdürü tekrar Uzm. Dr. Ömer Sobacı oldu. Sobacı'nın görevc süresi tam 2 yıl uzatıldı.

Yorumlar (36)

Çorum'lu 3 Yıl Önce

Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum her zaman çantada keklik. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

sağlıkçı 3 Yıl Önce

il sağlık müdürü ömer sobacı görevine devam etmekte idi bu haber yayınlandığında

EDİTÖR 3 Yıl Önce

BİHABER SAĞLIKÇIYA...İlgili haber yazım aşamasında ve yayınlandığında Dr. Ömer Sobacı resmen müdür değildi, müdürlük boştaydı. Bir kaç yerden sorgulama yapıldıktan sonra bizzat kendisi ile görüşülmüş, resmi yazının beklendiğini ifade etmiştir. 3 saat sonra okuduğunuz bu haber güncellenmiştir. Teyitsiz haber yapılmamıştır. Bilginize...

hastane personeli 3 Yıl Önce

saglik camiyasini 75 yasindaki bi insana birakmak gunahtir vebaldir...

Akp secmeni 3 Yıl Önce

oy kaybi. hizmet kaybi. emek kaybı. sayın vekiller nelere mal olacağını hiç düşünemediz mi? Kendi ellerinizle geleceğinizi bitirdiniz

Koltuğa yapıştın sobacı 3 Yıl Önce

Yaşlı bir adamı tekrar görevlendirmek hangi akla mantığa hizmet, bu kadar liyakatsizlik ancak Türkiye’de olur

hakikat 3 Yıl Önce

Hastane can çekişiyor il müdürümüz ALLAHA emanet. Umarım kendisi önemli bir hastalık geçirmez . Belki biraz vatandaşın ağrısını anlar.

gerçek çorumlu 3 Yıl Önce

çorumun sağlıkta bittiği andır. Bu yaşta bu ne hırs. Koltuğun tadı başka demekki

Ahmet Çelik 3 Yıl Önce

Hayırlı , uğurlu olsun. Çok isabetli ve adaletli bir karar verilmiş. Dr. Ömer bey 35 yıldanberi aralıksız Çorum’a hizmet etti. Çalışkan , dürüst, pırıl pırıl bir insandır. Çalışmalarında başarılar diliyorum.

Meftun 3 Yıl Önce

Ahmet celik beye..yozgat amasya tokat tan neden geriye saglıkta Corum???...koltuk hırsı maalesef..gene corum kaybetti

Hekim 3 Yıl Önce

Asc çok sever kendisini.. Asc'yi hiç kırmaz.. İşleri güzel yürütür sıkıntı çıkarmaz..

Hekime cevap 3 Yıl Önce

Bu kavuncuyuda sever eksik yazmışsın hocam bu kimi bulursa bakma yaşının 70 olduğuna herhangi Bi derdi yok üniversitede çocuk okutuyo kim olduğunun önemi yok

Ahmet Çelik 3 Yıl Önce

Benim yorumumu yayınlamadınız. Çok üzüldüm. Ömer beyin aleyhinde yazılanları yayınlamışsınız. Bu konularda tarafsız olmanız gerekirdi.

Vtndş 3 Yıl Önce

Sağlık işçileri 3 lü vardiya ve gece zammı hakkından mahrum bırakıldığında sorunla ilgilenmek yerine koltuk ile uğraşanlar...

EDİTÖR 3 Yıl Önce

Sayın Ahmet Çelik Bey; yorumunuz yayımlandı, habere girdiğinizde altta 'TÜM YORUMLARI GÖSTER' kısmına girmeniz gerekiyor...Yorumunuzu buradan tekrar yayınlıyoruz.. AHMET ÇELİK...Hayırlı , uğurlu olsun. Çok isabetli ve adaletli bir karar verilmiş. Dr. Ömer bey 35 yıldanberi aralıksız Çoruma hizmet etti. Çalışkan , dürüst, pırıl pırıl bir insandır. Çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yazık 3 Yıl Önce

Milli eğitime gücü yetenlerin sağlığa gücü yetmemiş Arif hocanın yüzüne nasıl bakacaksınız

Ne güzel 3 Yıl Önce

Canım memleketim. Sana üzülüyom.

İşci 3 Yıl Önce

İş bilmez cemaatcinin birisi müdür olsa daha mı iyi olacak?

Eski hasta meryem 3 Yıl Önce

Sayın Sobası Çorum halkının yakından tanıdığı mütavazi,beyefendi,babacan,egosu olmayan değerli bir şahsiyettir.30yıldan fazla zamandır çoruma hizmet etmiş binlerce insanı sağlığına kazandırmış başarılı bir doktor ve yöneticidir.Sağlık Camiası buğün uçurumdan dönmüştür.Sayın Sobacı ile devam kararı veren büyüklerimizden Allah razı olsun.Çorum halkı olarak Sayın Sobacının yanındayız.Allah işini gücünü rast getirsin.Hastaların duası yeter.

Esra 3 Yıl Önce

Şu an için sağlığın başına geçebilecek düzgün biri yok.Sobası kararı doğru.

Ahmet Çelik 3 Yıl Önce

Yaşlı dediğiniz Dr. Ömer Sobacı 66 yaşındadır. 75 yaşındadiyen şahısard niyetli olmalıdır. Dr. Ömer Sobacı’nın döneminden bir çok doktor halen Çorum’a üstün hizmetler vermeye devsm etmektedirler. Dr. Ömer Sobacının dönem arkadaşlarının Çorum’da çok emekleri vardır. Bu emekleri görmezden gelmek ayıp olmuyor mu?

MHRS DAHİL RANDEVU YOK. HARAM... 3 Yıl Önce

Bumu sizin sağlık müdürünüz. Ben aylardır MHRS RANDEVU ALAMIYORUM. HASTANEYE GİTTİM ORDANDA SIRA VERMEDİLER. Yazıklar oksun, hakkımız oylarımız HARAM OLSUN. ASC midir nedir bu vebal onuda yakar, kurtulamaz. Allahın adaletinden kimse kurtulmamıştır. ÇORUMLUYA YAZIK ETTİLER AKP bitti, rüyalarda geçmişle avunuyorlar. Sandık sizi paklar, az kaldı

laçinli 3 Yıl Önce

arif,bıyığı terlememiş,toy,sağlığın işleyişini bilmeyen birisi.kendisini müdür yapmak için algı yapılmaya çalışılması insanların aklıyla dalga geçmektir.

cikar mefaat 3 Yıl Önce

degerli atamasi yapilan zat demekki ASC yağdanlığını hala dolduramamiş. Daha damlamasi lazımmış demeki

gerçek bilgidir 3 Yıl Önce

ASC birdaha vekil seçilemeyeceğini bildigi icin bu atamayla Ak Partiye zarar vermek icin boyle bir yola girmistir. ve başarılıda olmustur. sayın cumhur başkanıma cok üzüluyorum kendisine darbe yapilmistir iceriden

Mustafa Yıldırım 3 Yıl Önce

Gayet yerin de bir karar Bir Çorumlu olarak yıldardır Çorum’a hizmet eden birinin daha dün gelmiş caametçi bozuntularıyla kıyaslamak ayıptır. Hastane çalışanı olarak Babacan tavrıyla gönülleri kazanmış sobacının hakkında kötü yorum yapanların tek gayesi kuyruk acılarıdır.Adam geldiği günden beri hak yiyenlerin arpasını suyunu kesti buralar da atıp tutuyorlar. Uzun bir zamandır ak parti siyaseti doğru tercih yapmıştır.Hayırlı olsun.

alev 3 Yıl Önce

kalın duvarları aşıp,tel örgülerden geçip,güvenlikcilere yakalanmadan başhekime ulaşsaydınız muayene sırası almanızda size yardımcı olurdu.

19 3 Yıl Önce

Nereli bu amcamız

Uğur Yıldırım 3 Yıl Önce

İçinde bulunmuş olduğumuz hastalık sürecinde verilebilecek en doğru karar .Başarılar dierim .

salih 3 Yıl Önce

Çorum un sağlığını emanet ediyorlar.Genç bir Dr MU BULAMADILAR yoksa sözlerini bu kadar iyi dinleyecek baska birinimi onu somak gerek???Bu ülkede kimsede demiyorki ya benim yaş kemale erdi şöyle kenara çekileyim bu nasıl anlayş bu nasıl zihniyet YAZIK YAZIK ülkeye yazık ÇORUM A yazık

Sağlıkçı 3 Yıl Önce

Tonton Babacan müdürümüz hayırlı olsun padişahında gıyabına atarlar Allah sağlık versin

Corum 19 3 Yıl Önce

En büyük Ömer abimiz Allahü Teala uzun ömürler versin daha nice yıllara ellerinizden öpüyoruz sayın büyüğümüz

Doğrucu 3 Yıl Önce

Bu görevi daha iyi bir şekilde yapacak genç doktorlarımız var artık emekli olunda gençlerin önünü açın bi koltuğa oturunca kalkmak istemiyolar biz daha yeni isimleri görmek istiyoruz.

kaya 3 Yıl Önce

Sayın Sobacının müdürlüğe tekrar atanması dengeleri alt üst etti.Cemaat kendi adamını yönetime getiremedi.Oyun bozuldu.Kazanan devlet millet, kaybeden cemaatciler olmuştur.Hayırlı uğurlu olsun.

Esra 3 Yıl Önce

Şu an için Sağlığın başına geçebilecek düzgün birisi yok.Sobacı ile devam kararı doğru.Allah uzun ömürler versin.işini rast getirsin.

ÇORUMLU 3 Yıl Önce

siz ne diyorsunuz. sayın sobacıyı sıkı bir ilimyaymacı diye biliyoruz. Atattırana bakarsak aynı zamanda sıkı bir ensarcı demekki. Sizde yok cematçi değil yok bilmem ne .kimi kandırıyorsunuz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.