habercim19.com özgür haber özgür yorum

20 yıllık yolla ilgili açıklama

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, yaklaşık 20 yıldır tamamlanamayan İskilip-Tosya Karayolu ile ilgili açıklama yaptı.

İskilip-Tosya Karayolu’nun projesi tamamlandı.
İskilip'in Sesi'nde yer alan habere göre, dün İskilip’te düzenlenen mitingte konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 20 yıldır tamamlanmayan Tosya yolunun projesinin bittiğini söyledi. Kurtulmuş, “İskilip-Tosya yolunun projesi tamamlandı. Yapımını ise en kısa sürede başlatacağız. Hastanemizdeki doktor eksiğini de kapatıyoruz."dedi.

Yorumlar (6)

İskilip 5 Yıl Önce

Tesrik ederim.gündemde tutmak ne kadar güzel. Numan başkan Çankırı yolun yaptıracağım dedi yaptırdı İnşalllah Tosya yolude biter

İskilipli 5 Yıl Önce

Güzel. Ne zaman başlayacak, ihale ne zaman, kamulaştırmalar yapıldı mı? İlçedenmi gaçeçek yoksa alternatif çevde yolumu yapılacak proje bedeli nedir. Proje yapılırken EVLÜK KÖYÜNÜ UNUTMAYAMIM. ÇEVDE DÜZENLEMESİ DİNLENME TESİZİ İBAOETHANELER YAPILMALI. ELMAMI KÖYÜNDEN ALTTAN TÜNEL BEŞDLUKTAN ÇIKAR RAMPADA KALKAR. DAĞ DOĞA MÜKEMMEL OLUR.

Sebahattin Yılmaz 5 Yıl Önce

Çankırı yolunu,Bülent Arınç söz verdi.Numanbey değil.

Cemal ates 5 Yıl Önce

2053 yılında bitecek insAllah

Mustafa 5 Yıl Önce

Secim zamani gelince yapilan sozler yapmazlar neden en cok oyu akp ye tosya iskilip veriyor akp ye oyu vermeyen yerlere yatirim yapiyor oralari almak icin tosya isk8lip garanti civi cakmazkar

Ali 5 Yıl Önce

Eminim tosya iskilip yolu nerde ihale ne zaman yapidi.haberi bile yoktur.yapilacak de gitsin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.