habercim19.com özgür haber özgür yorum

‘Adaylar değişecek mi?'

SİYASET

Milli Gazete Yazarı Ahmet Yavuz, AK Parti’de Mart 2019 yapılacak yerel seçimlerde aday gösterilen ve açıklanan bazı isimlerin değişebileceği iddiasını gündeme getirdi.

AK Parti’de Mart 2019 yapılacak yerel seçimlerde aday gösterilen ve açıklanan bazı isimlerin değişebileceği iddiası gündeme geldi.

Milli Gazete Yazarı Ahmet Yavuz, ‘Adaylar değişecek mi?’ başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı’nın sürekli çapraz anket ve analizler yaptırdığı, seçmen nabzını iyi tuttuğu, bazen de politika değişiklikleri yaptığı biliniyor. Son iki haftadır da çok ciddi bölgesel analizler yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Milli Gazete Yazarı Ahmet Yavuz, değerlendirme yazısında özetle, “Bir kaynağıma göre; belediye başkan adaylarını çok erken açıklayan AK Parti’de; oluşan yeni süreçte bazı illerin adaylarıyla seçimin alınamayacağı görüldü. Bu nedenle bazı isimlerin sürpriz şekilde değiştirilebileceği değerlendiriliyormuş… Bana biraz uçuk geliyor. Açıklanan bir aday hiç değiştirilmedi’ diye itiraz edecek oldum. ‘İstanbul ve Ankara dahil, iktidarın seçimle gelmiş başkanlarının metal yorgunluğundan gitmesi de bir ilkti?’ diye itiraz etti. En iyisi bu kulis bilgisini not düşüp biraz beklemek.” Dedi.

Yorumlar (17)

Mehdi 5 Yıl Önce

Ensarcılara daha çok kontenjan versinler. Belki memleketi onlar ihya ederler.

Seçmen 5 Yıl Önce

Önce teşkilatları değiştirsin bu zaten aday adaylarından hiçbiri tamam budur dedirtmedi

Çorum değişmeli 5 Yıl Önce

Bence Çorum değişmeli, sebebi, öz geçmişine yazamadığı dernek ve yurt dışı gezisinden dolayı değişmeli.

karaman 5 Yıl Önce

ne gerek var uğraşmaya Hayrettin Kahramana sorsun. o mükemmel aday seçiyor. hayatımda ilk defa yazıçarşıda Chp'nin adayı özgür kılıca oy vereceğiz diyen insanlar duyuyorum. vatandaşın dediğinin ne önemi var. Hayrettin Karaman+ 30 kişi insani değerler platformu+ 40 kişi yönetimden el çektirilen rumi Bekiroğlu ekibi+ Ensarcılar+ çağrıcılar+ muzaffer külcü ve avaneleri tamam dedikten sonra geriye kalan 280 bin kişinin ne dediğinin bir önemi yok. koyun koysalar seçiyoruz nasıl olsa

Çorumlu 5 Yıl Önce

Ensarcıları ele geçirmişlerrrrrr

Asgın 5 Yıl Önce

Sayın aşgın nur yüzlü birine benziyorsun ama sizi severim ama aday olduğun parti bana görevden aldığı başkanı neden görevden aldığını izah etmediği sürece size oy yok ama şunuda biliyorum seçileceksin inşAllah makam seni de bozmaz şimdiden hayırlı olsun

19 5 Yıl Önce

Çorum değişecek demedi demeyin

Çorumsuz 5 Yıl Önce

Çorum’dan hakkaten adam çıkmıyor demek ki! Çorumla ilgili kararları bile sadece Çorum’da doğmaktan öte memleketle bağı kalmayanlar verdiğine göre.. Biz de Çorum’a bir gram faydası olmayanların isimlerini denk gelen yere yapıştırıyoruz. Çorum artık Çorumluya bırakılsın Hayrettin Karamn Feyzullah Kıyıklık kendi işlerine baksın, bunların sultasından kurtulmak zorundayız. Bir de Ali Yüksel Kavuştu gibi “abi” lerden kurtulduğumuz an memleket huzura erer.

Murat 5 Yıl Önce

Zaten değişmese kaybeder o garanti. MV ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde reis in hatrina oy verenler bu sefer vermiycek.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Çoruma akpartiden keşke genel merkezden anlardan bir aday gelseydi asım balcı veya bu statüde birisi halil ibrahim bey iyi bir insan ancak belediye yönetiminde rahat idarecilik yapmak istiyorsa yönetimi tamamen değiştirmeli gerekirse başka kurumlardan veya başka biryerden birilerini getirip yönetici yapmalı yoksa kendisi bu şehri yönetirken çok zorlanır.halil ibrahim bey yeni bir ekiple yola çıkarsa yeni yüzlerle yeni bir vizyon çizebilir.yoksa görevde yorulmuş insanlar ona çok şey kaybettirir

İskilip 5 Yıl Önce

İskilip ERİYOR. ERİYOR. İSKİLİP YATIRIM, İNSAN BEKLİYOR. DUYMAYAN VARMI İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOL BİTSİN ARTIK. İSKİLİP TOSYA YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Söylenenlere bakılırsa dosyalar Ankara’ya çoktan ulaşmış.Sanırım bir değişiklik söz konusu olacak gibi.

Heri 5 Yıl Önce

Eğer aday değişirse ve başka bir aday belirlenirse vay memleketin haline. Bir ilin belediye başkan adayını dahi belirleyemeyen ve endişe duyan bir yönetim 2023 hedeflerinden bahsetmesin. Ya belirlediği adayın arkasında duracak yada arkasında duracağı bir aday çıkaracak. Yazı çarşıda ben Özgür Kılıça oy vereceğim diyen vatandaşa sorsunlar. Lakin ki bunlar iki saatte aday değiştiriyorsa yönetimde ve partinin kadrolarında ciddi sıkıntı olduğunun sonucudur.

Oguzlarrrrr 5 Yıl Önce

Oguzlar oguzlar oguzlar. Bekliyoruz tüm coruma örnek olacak adayımızı bir ilk olsun ve oguzlar icin umut olsun

Ortakoylu 5 Yıl Önce

Ortakoy degismesi lazim aksi halde ak parti ortakoyde kaybedecek asc nin dunuru suleyman soylunun arkadaşi bulunmaz hint kumasi(bunlar kendi ifadesi) yikilacak

Ercan 5 Yıl Önce

Bu şehir zorla bir MKYK üyesi çıkardı, Ona da sahip çıkamadınız Çorum. Yazıklar olsun size.

ortaköylü 5 Yıl Önce

hayatında görmediğin hizmetleri getiren bir başkan mı yıkılacak

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.