habercim19.com özgür haber özgür yorum

AK Parti'de ikinci buluşma

SİYASET

AK Parti’de yeni ve önceki dönemler görev yapan il başkanları ikinci kez toplandı.

AK Parti’de yeni ve önceki dönemler görev yapan il başkanlarının ikinci kez istişare ve değerlendirme toplantısına gerçekleştirildi.

Edindiğimiz bilgiye göre, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantının ilk bölümü gruplar halinde yapıldı. Öğleden sonra ise toplu halde istişare ve değerlendirme gerçekleştirildi.

Bilindiği üzere AK Parti Genel Merkezi, geçtiğimiz günlerde 81 ilden yeni ve eski il başkanlarını bir araya getirmişti. İstişare ve değerlendirme toplantısında teşkilat başkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, il başkanlarına hitap etmişti.

AK Parti’de yeni ve eski il başkanları bugün ikinci kez bir araya geldi. Çorum'dan toplantıya Nihat Akar, Mehmet Karadağ ve Ahmet Sami Ceylan ile mevcut il başkanı Yusuf Ahlatcı katılırken, Faruk Özkader’in yurt dışı programı nedeniyle toplantıya katılamadığı öğrenildi.

Yorumlar (2)

eksik kalan böyle tamamlanır 4 Yıl Önce

külcü'yün çizmişler belli belli

cafer 4 Yıl Önce

son zamanlarda eskiye merakınızı anlamış değiliz.kimi eski il başkanlarını topluyor kimi eski vekilleri.. görevdeyken yapamadıkları işlere şimdimi talipler anlamadık ki?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.