habercim19.com özgür haber özgür yorum

‘Allah’tan korkun’ dedi, veryansın etti

SİYASET

İyi Parti Sungurlu İl Genel Meclisi Üyesi Ercan Şahin, İnegazili ve Aşağıbeşpınar köylerine yapılan yatırımları inceledikten sonra veryansın etti

Sungurlu’nun İnegazili ve Aşağıbeşpınar köylerine yapılan yatırımları inceleyen İyi Parti Sungurlu İl Genel Meclisi Üyesi Ercan Şahin, “Allah’tan kokmuyorsanız, kuldan utanın” dedi.

YAPTIKLARI 2, BOZDUKLARI 20 KİLOMETRE Serkan Şansever imzalı habere göre, İnegazili Köyü yolunda incelemelerde bulunan Ercan Şahin, “Bu yapılan işlerin denetmenleri ne iş yapar.? Nasıl olur verirler.? Allah rızası için şu İnegazili yolunu nasıl yapıyorlar.? Yaptıkları 2 kilometre yol, heşledikleri 20 Km. O kamyonlara 40 ton, 50 ton yükleyenleri kontrol eden de yok. Yazıktır, bu para hepimizin, milli servetimiz günahtır” dedi.

BU BİZİM MİLLİ SERVETİMİZ Aşağıbeşpınar Köyü sulama kanalının baştan savma yapıldığını iddia eden Şahin, “Duyarlı vatandaş Mustafa Bey’e teşekkür ederim. Bu nasıl denetmen, bu nasıl kontrolör, bu nasıl denetim, bu nasıl Müteahhit. Beton ölçümü yapılmıyor mu? Şimdiden dökülmeye başlamış. Geçit yerleri yapılmamış. Allah’tan korkmuyorsanız kuldan utanın. Bu bizim milli servetimiz” ifadelerini kullandı.

SUNGURLU

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.