habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aras'tan AVM çıkışı

SİYASET

MHP adayı Mehmet Akif Aras, M yasasının yeniden düzenleneceğini, esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, esnaf ve sanatkârların vergi ve prim yükünü hafifleteceklerini söyledi.

24 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdüren Aras, kent merkezinde

esnaf ziyaretinde bulundu.

Milletvekili aday adayları Av. Ali Beyaz ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaretlere çıkan Aras, Sel Sokak, Uğur Mumcu Caddesi, Eğridere Çarşısı, Kubbeli Caddesi, Zafer Çarşısı, Sancaktar Caddesi, Nurettin Bey Caddesi, Sobacılar Arastası, Şeyh Eyüp Sokak ve Veli Paşa Sokak’ta bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhur İttifakı'nın önemini anlatan ve vatandaşlardan hem Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan’a hem de partilerine destek isteyen Aras, MHP seçim beyannamesinde yer alan esnaf ve sanatkarlara yönelik projeleri anlattı.

Esnafın vergi ve prim yükünün hafifletileceğini belirten Aras, AVM yasasının yeniden düzenleneceğini, esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınacağını kaydetti.

Aras, esnaf ve sanatkârların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınacağını, staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (2)

Kenann 6 Yıl Önce

Siz Hükümet olmayacaksınız ki , neyi vaad ediyorsunuz?

Murat 6 Yıl Önce

Seçim beyannamesinde yer alıyor bu konu biraz okuyun okumadan muhalefet olmayın..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.