habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın CHP'ye sürpriz yaptı

SİYASET

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, CHP İl Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katılarak sürpriz yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, CHP İl Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katılarak sürpriz yaptı.

CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Dinçer Solmaz ve teşkilat yöneticileri tarafından karşılanan Aşgın, Çorum'da sevgi ve barış ikliminin önemine dikkat çekerek, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bayram kardeşliktir, Çorumlular kardeştir. Bir tatlı bayram sürprizi yapalım dedik. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'nda gerçekleşen bayramlaşma programına katıldık. Çok mutlu olduk.

CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Dinçer Solmaz ve teşkilat yöneticilerine misafirperverlik ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum."

Yorumlar (17)

Çorumlu 1 Ay Önce

Birlikte Çorum için daha fazlasını istemek, temin etmek, ilimize ve ilçelerimize kazandırılması dileği ile

Takdir 1 Ay Önce

Olması gereken tablo tüm partiler için geçerli.

Oy yok 1 Ay Önce

Diğer seçimler de CHP ile ittifak yaparız kafasındasınız eminim

Mustafa 1 Ay Önce

Olması gereken bu hepimiz bu vatanın evlatlarıyız

Doğan Uygun 1 Ay Önce

Ne güzel bir görüntüdür şu keşke hep böyle olsanız. Birlikte el ele memlekete hizmet etseniz.

Şaşgın 1 Ay Önce

Şaşırdık mı şaşırmadık. İl genelde CHP ile ittifak yaptılar şimdi ise belediyede ittifak yapmanın peşindeler. Sayın Aşgın Ne yapmaya çalışıyorsun. Belediyecilliğin gereğini yap. Senin görevin sadece millete hizmet etmek. CHP ile dost olamazsın. Hayal aleminde gezme. Bu tür hareketler boş kimse seni alkışlamaz.

Şovmen 1 Ay Önce

Sandıktan çıkan mesajı bunlar galiba yanlış anlamış. Bu ziyaretin amacı nedir nedir mesela. Biri bunun mantığını açıklasın. siyaset yapıyorsun sayın başkan evcilik oynamıyorsun.

Gözlemci 1 Ay Önce

Dostluk, kardeşlik neden insanları rahatsız ediyor anlamıyorum. Siyaset mutlaka kavga anlamına mı geliyor? Gerginlik, hırçınlık kime yarar ki? Hem de lafa gelince birlik ve beraberlik nutukları atıldığı sırada.

Has dost 1 Ay Önce

Sn. Başkan ak parti Türkiye’de zaten bu tavırlar yüzünden kaybetti. Kendi seçmenini köşeye itip karşıya yaranmaya çalıştılar ama karşıdan da oy alamadılar kendi seçmenleri de vermedi

Sizin eseriniz 1 Ay Önce

Genel çekimlerde Tayyip Erdoğan otobüsün üzerinden toplanan millete CHP ye yuh çektiriyor du. Biz rezaletinizi unutmadık. Gelme bir daha CHP ye istemiyoruz

Yurttaş 1 Ay Önce

Gerginlikten beslenenler,bilmez Kadri kıymeti,Aşgın başkan doğru yoldasın.Çık centilmence yarış, Allah ta kuluda görsün.

By by 1 Ay Önce

Bu görüntüye dostluk kardeşlik diyen gözü kör arkadaş. Dostluk kardeşlik bir ömür bakidir. AKP şimdiye kadar CHP için vatan haini pkk işbirlikçisi diye haykıran bir parti değil miydi. Şimdi tutmuş yalandan ziyaret. Ne ziyareti batirdigi oyları toparlama hatta CHP ye ittifak teklifi hazırlığı içinde değilse bende ne olayım.

harika 1 Ay Önce

eğer adam gibi bir oy alsaydı chp nin kapısının önünde bile geçmezdi...sırf şirin görünmek için solcu adamlarla uyumlu pozu vermek bu patatesin genel eğilimi...hiç şaşırmadık

MHP ye gidildi mi 1 Ay Önce

Eğer MHP oyları olmadaydı, başkanlık söz konusu bile değildi. İlk ziyaretin MHPye yapılması gerekmez miydi?

Seçim sonrası 1 Ay Önce

Kanaatımca seçim öncesi her suçun üstüne atıldığı bir partiye, seçimlerden çok zayıf çıkınca gitmek???.

SOSYAL VATANDAŞ 1 Ay Önce

HALKI AYRIŞTIRMAYAN IRKÇILIK YAPMAYAN TÜM YÖNETİCİLERE SAYGI SEVGİ SELAMLAR OLSUN

YTD 1 Ay Önce

Onlarla işi bitti daha dur bu başlangıç.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.