habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın'ı Çorum'a emanet etti

SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Adayı Aşgın'ı överek Çorumlular'dan destek istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum’daki mitingte partisinin Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ı övdü. Erdoğan, “İstikrarın sürmesi, Çorum’un daha da gelişmesi için, yol kazası yaşamamamız için 31 Mart çok önemli. 31 Mart’ı başarıyla atlatmamız gerekiyor. Ülkemizin beka seçimleri olacaktır. Bu seçimlerden de zaferle çıktıktan sonra 4.5 yıl önümüze bakıp hizmet yapacağız. Çorumlu kardeşlerimizin basiretine, ferasetine inanıyorum. Sivil toplum kuruluşlarında önemli çalışmalar yapan Dr. Halil İbrahim Aşgın kardeşimizi Çorum Belediye Başkan adayı olarak gösterdik. Yeni döneme damga vuracak gönül belediyeciliğini Halil İbrahim kardeşimizin en güzel şekilde yerine getireceğine inanıyorum.” dedi.

'Çorum’da bu işin sorumluluğunu iyi bilen Halil İbrahim Aşgın kardeşimizin, bu görevi en güzel şekilde yerine getireceğine inanıyorum.” diyen Erdoğan, Aşgın’ın Çorum’da gönül belediyeciliği damgasını vuracağını ve bu işin sorumluluğunu iyi bildiğini söyledi.

Erdoğan daha sonra miting alanını dolduran vatandaşlara, “Çorum, 31 Mart’a bir kez daha tercihimizi hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Gönül belediyeciliği ile şehrimize yeni ufuklar kazandırıyor muyuz? Adaylarımıza sahip çıkarak sandıkları patlatıyor muyuz? Çorum’u belediye başkan adaylarımıza, belediye başkan adaylarımıza da Çorum’u emanet ediyoruz.” sözleri ile seslendi.

Yorumlar (10)

Hasan 5 Yıl Önce

Anlaşıldı, Çorum’a bu hükümet döneminde havaalanı yapılmayacak, oy yok

Çorumlu 5 Yıl Önce

Önce bağımsız, tarafsız yargıya sonra çorumluya emanet etmesi gerekmiyor mu?

ahmet 5 Yıl Önce

Hayatında kaç kere uçağa bindin acep? Havaalanı elbette önemli. Lakin verdiğin oy için havaalanı kıstas mı?

Uyanın artik 5 Yıl Önce

Cumhurbaşkanımızın söylediği şeyler daha önce yapılmış ve ileride bitirilmesi beklenen seyler. Peki bundan sonra Halil İbrahim Aşgın'ın yapacakları hakkında bir bilgi verdi mi ? Hayır. Sadece yaptıklarını anlattı. Hangi şose vaade güvenip oy vericez. Oy falan yok artık akp ye.

Ahmet sucu 5 Yıl Önce

Hizmet derken yeniliyoruz dese daha samimi olurdu

Ahmet 5 Yıl Önce

Şu pardesülü hanımın yanına sıkışmış olan abi çok şirin :)

Balci 5 Yıl Önce

O sıkışan minik ve şirin şey bayatin gururu emlak zengini makam arabası düşkünü ve bu secimde kaybedecek baskan adayi

Eski AKP'li 5 Yıl Önce

Ortada bir vaat bile yokken, ne yazık ki bu seçim diğerleri gibi olmayacak..

Doğrucu davut 5 Yıl Önce

Sn, editör.. Ak parti adayının davası haber değeri taşımıyor değil mi? Sayın demirer maalesef sana olan muhabbetim de bitti... Küçük pahalara kendinizi heder ettiniz, yazık...

EDİTÖR'DEN... 5 Yıl Önce

'Doğrucu Davut' isimli okurumuza... 21 Aralık 2018 tarihli ve 'Spekülasyonlar bitmiyor' başlıklı haberimizi okumanızı öneririz. https://www.habercim19.com/siyaset/spekulasyonlar-bitmiyor-h53651.html

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.