habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bürokratlar geliyor

SİYASET

Çorum’da milletvekili aday adaylığı için kamu görevlilerinin istifa süreci başladı.

MUSTAFA DEMİRER

Çorum’da milletvekili aday adaylığı için kamu görevlilerinin istifa süreci başladı.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde yasal takvimin açıklanması ile birlikte kamu görevlilerinin aday adaylığı için istifa süreçleri başladı.

ZEKERİYA IŞIK HAFTA BAŞI İSTİFA EDİYOR

İsmi daha önce kulislerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olarak konuşulan Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Zekeriya Işık’ın, hafta başında görevinden istifa edeceği öğrenildi. Işık’ın hızlı bir tempoyla seçim çalışmalarına başlaması bekleniyor.

ZEKİ GÜL HIZLI BAŞLADI

Diğer taraftan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşaviri eski Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül de, milletvekili aday adaylığı için çalışmalarına başladı. Gül, ilk olarak memleketi Alaca’da ticaret ve sanayi odası ve sivil toplum kuruluşları ile buluştu. Daha sonra Çorum’da mahalle muhtarlarına destek ziyaretinde bulundu.

LÜTFİ AKCA ADAY ADAYI

Bürokrasiden gelen bir diğer aday aslen Osmancıklı olan eski DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca. Alanında önemli bir donanıma sahip olan Akca, daha önce de milletvekili aday adayı olmuştu. Kısa bir süre önce emekliliğe ayrılan Akca, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı olurken, hafta içinde kente gelerek bazı temaslarda bulunması bekleniyor.

Yorumlar (49)

Ali 1 Yıl Önce

Lütfi hoca Çorum a da ülkemize de çok hizmet etmiş , alanında yenilikler yapmış başarılı bilgili , Ankara da teknokratları eğitmiş ve tanıyan bir isim . Birinci sıraya konmalı

Belediyeci 1 Yıl Önce

Alacada Belediye başkan adaylığına layık görülmeyen Zeki Gül onun bunun ayağını kaydırip belediyede yukarı çıktı.. şimdide Vekilliktemi sıra ..

vatandaş 1 Yıl Önce

Zeki Gül bence cahil cesareti ve duygusu üniversitelere araştırma konusu olacak bi kişilik.

Ensarcilari bos gecmeyin aman 1 Yıl Önce

Adaylardan birisi kesinlikle Zekeriya Isik olacak. Gorursunuz bak. Cunku her secimde bir tane ensarcilara kontenjan veriyorlar. Demek ki Kavuncu 'nun yerine Zekeriya olacak. 3.sira kesin Zekeriya

Mustafa tosuncu 1 Yıl Önce

Zeki Gül Çorum'dan birinci sıra adayımız olması lazım. Çorum'da ak partiyi yeniden canlandırmak için

Yalçın Kaplan 1 Yıl Önce

Elbette herkesin milletvekili aday adayı olması hakkıdır buna saygı duyarım ama bu üç adaydan milletvekili olduğu zaman Çorum'a ve Corumluya en fazla katkı yapacak olan Zeki Gül ???? beydir.Allahahangisinin hahhikda hayırlısı ve hangisi bugüne kadar Çorum'a gelmeyen hizmetleri getirecekse o kesin vekil adayımız olmalı işte tam burda iki kıymetli kardeşimize saygısızlık yapmam ama bu konuda zeki ???? bey kendini Çorum Belediyesi bşk Y.ve Çorum en son dönemki Belediye Başkanı olarak kendini ispat etmiştir.

Osman 1 Yıl Önce

Zekeriya Işık aday olursa çok isabetli bir tercih olur. Hitabeti düzgün, belagatı kuvvetli, Çorum'u çok iyi temsil eder.

Memleket Sevdalısı 1 Yıl Önce

Aday Adayları Bilmem ama Adaylar 1. Muhsin Dere 2. Lütfi Akça 3. Yusuf Ahlatçı 4. Zeki Gül ya da Alacalı bir aday

Alacalı 1 Yıl Önce

Zeki Gül çok değerli ve dürüst bir insandır. Kendisinin hesabi değil hasbi çalışmaları için mecliste memleketimizi temsil etmesini gönülden istiyoruz. Rabbim yolunu açık eylesin.

EMEKLİ 1 Yıl Önce

Değerli bürokratlarımıza, aday adayı olan değerli hemşerilerimize başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun İnşAllah. Çorum'a, Ülkemiz'e kim daha faydalı olacaksa Allah onlara nasib etsin.

Ak Partili 1 Yıl Önce

Aday adayı ne kadar çok olursa, partiye her birisi dinamizm ve heyecan getirir. Bütün aday adaylarını tebrik ediyorum. Yolları açık olsun.

Aman Gelin 1 Yıl Önce

Gelin Gelin geç kaldiniz.Biri alacada belediye kazanamamış biri üniversitede koy sınıf başkanı seçilemez birisine reis vefa göstermiş ama genel müdürlük yaptırmış artık bu makam hırsından vazgeçin el insaf

Bi Fikir 1 Yıl Önce

İlk sıraya Muhsin Dere,üçüncü sıraya Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi Beyefendiyi koysalar,ikinci sıraya beni bile koysalar 4'ü zorlandı o liste..

Bahattin 1 Yıl Önce

Zeki güle ne oluyor arkadaş.

Gıdıklayın da gülelim 1 Yıl Önce

Bunlara kaldıysa Çorum vekillikleri vah vah yazık diyorum şu güzel memleketime. Ne zaman düzelecek şu Çorum ne zaman? VAllahi pes billahi pes. Milletvekili olunca mı çalışacakmış bu bürokratlar. Neyse ağzıma dilime sahip çıkayım.

İsa cakır 1 Yıl Önce

Corum un mevcut millet. Vekillerinin calısmalarından hoşnut degiliz gecmis belediye başkanlıgı yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Zeki GÜL başkanı millet vekili adaylığı ve vekil olması durumunda corum merkez ve ilcelerının kazanımların yatırımlarını Zeki başkanla buyuyecegine inanıyoruz aynası iştir kişinin lafa bakılmaz İsa cakır Etimesgut corumlular Derneği bakanı

Zekeriyaaaaa 1 Yıl Önce

Hangi partiden aday olacakmış Zekeriya??? Belli bir çizgisi var mı? Menfaat partisi diye bir parti varsa olabilir!!!

Wolverine 1 Yıl Önce

En son belediye başkanı seçimlerinde gördük. Nasıl birbirinizi yediniz. Kuyunuzu kazdiniz. Haydi şimdi de yiyin birbirinizi. Adaylara şimdiden başarılar.

Aman Aman 1 Yıl Önce

Zekeriya bey kesinlikle aday adayı olması bile bir çok kesimde oy kaybına sebeb olur. Zeki bey iyi insan ama Parti'ye bir katkısı olmaz. Lütfü bey olabilir diye düşünüyorum.

Faruk 1 Yıl Önce

Zekeriya Işık

Zekeriyya 1 Yıl Önce

Zeki gül aday olacakmış gülelim de boşa gitmesin.:) Ya adam bir yıllık belediye başkanlığı döneminde ne yaptıki neye birazcık katkısı oldu Allah aşkına. Ancak belediyenin parasını carcur etti. Anket yaptırım kahve dağıttırarak.

Ne günlere kaldık 1 Yıl Önce

Arkasında bir cemaat desteği olmayan artık hiç bir şey olmuyor. O şekilde göreve gelen de kendi cemaati dışındakileri yok sayıyor.

Zeki 1 Yıl Önce

Zeki aday olduğu an dosyalar dökülecek Ben olsam geri dururdum

Adaylık 1 Yıl Önce

1 yada 2 de Zeki Gülün olmadı çorum için çok isabetli olur. Lütfi akça her seçimde çıkıyor Belediyecilik yaptığı zamanda çorum için uğraşan zeki gülü görmek istiyoruz.

crm 1 Yıl Önce

Ensarcılar kadar taş düşşün başına,

İsmail 1 Yıl Önce

Bir çok yorumda cemaatlerin adayları ön plana çıkıyor yazılıyor şikayet ediliyor kardeşim başınıza silahmı dayayıp sandığa götürülüyorsunuz beğenmediğiniz adayın partisine oy vermeyin

Merak etme 1 Yıl Önce

Zaten öyle olacak İsmail, merak etme.

Selim 1 Yıl Önce

İlahi Zeki Gül, güldürdün bizi yahu.

İsmail 1 Yıl Önce

Madem yayınlamayacaksınız son yorumlarda göstermeyin gösteriyorsanız yayınlayın hakimiyeti geçtiniz iktidar yalakalığı yapmayana engel Kemal Sunal hesabı o Pazarteside gelecek

Ev 1 Yıl Önce

Zeki gul heryerde Bi ev bile alamadım diyodu demekki ev almak için aday olacak Şimdi corumspor çıkacak ya ona engel olmak için aday olacaktır bedavaya sattığı kulübü

Zekeriya 1 Yıl Önce

Sen değilde ağababaların aday olsun senin çapın yetmez seni üniversitede herhangi bir sınıfa sınıf başkanı secmezler

İnsanları soğuttunuz 1 Yıl Önce

Elbette cemaatlerin içinde olup, hayatlarında göremeyeceği makamları görenler, ulaşamayacağı imkana ulaşanlar kızacaktır bu tür cemaati eleştiren yorumlara. Ama inanın insanları soğuttunuz arkadaş. Ne olur bırakın cemaati, kendi ayaklarınız İle dikilin.

Memleketim benim 1 Yıl Önce

Ne günlere kaldı Çorum, ne insanlara.

Secaatin gül 1 Yıl Önce

Güldürmeyin beni vasıfsız insandan bürokrat yaptınız şimdide vekilmi yapacaksınız

hasan 1 Yıl Önce

o kadar iyiydi alacaya başkan yapsaydınız?

hasan 1 Yıl Önce

başkanlığında çorum için ne yapmış bir kaç icraat sıralarmısın?

Çorum 19 1 Yıl Önce

Başarısız belediye başkanı demekki aday adayı olup makam mevki peşinde koşma çabaları yogunlasti

murat 1 Yıl Önce

ÇORUMLU BU SIRALAMAYI İSTİYOR: 1. zeki gül 2. zekeriya ışık 3.muzaffer külcü

Hayır Öyle Bir Şey Yok 1 Yıl Önce

Kendi adınıza konuşun. Çorumlu böyle bir sıralama istemiyor.

hasan 1 Yıl Önce

kendi adına konuş çorum öyle bir liste istemiyor..önce yorumları bir oku istersen zeki gülü destekleyen varmı acaba?

cafer 1 Yıl Önce

yalçın bey başkanlığı ve yardımcılığı dönemınde çoruma ne faydası oldu acaba???? 10 yıl belediyede idi..bir tane taşın altına elini soktumu acaba??

Yasin Yılmaz 1 Yıl Önce

Benim anlamadığım İnsani Değerler Platformundan herkes depremzedele az yardım etti herhalde, bu vesileyle yardımlarını bölgeye ulaştıracaklar. Siyaset ciddi bir iştir, henüz hiç bir rüştünü ispat etmemiş birinin ne diye sadece bazı görünmeyen yapılara güvenerek yola çıkar ki...Işıklar açılacak mı kararacak mı görünür

kahraman 1 Yıl Önce

Zeki Gül Efendi Yürüyen Kibir, bu işler belediyenin imkanlarıyla saat kulesinin dibinde, kendi resmini bastırdığı Geeln Gidene dağıttırdığı Kahve Kutularıyla Reklam yapmaya benzemez, vekillik ciddi iştir

Mrfrk 1 Yıl Önce

Çorum'u en güzel temsil edecek aday Zekeriya Işık'tır.

Zeliha 1 Yıl Önce

Bu ülkenin ve Çorum'un Zekeriya Işık gibi dürüst ve dik duruşlu siyasetcilere ihtiyacı var. Yolunuz açık olsun.

Mrfrk 1 Yıl Önce

Çorum'u en güzel temsil edecek aday Zekeriya Işık'tır.

sinan 1 Yıl Önce

ya angaradan oturdugun yerden zeki hocanın iyi bir başkan olduğu kanısına nasıl varıyorsun...senin iyi bir dostun olabilir ama bırakında biz çorumlular karar verelim kimi vekil seçeceğimize...

adaylar 1 Yıl Önce

normalde listenin şu şekilde olması beklenir. 1. ahmet sami ceylan (merkez) 2. yusuf ahlatcı (merkez) 3. muhsin dere (veya ilçelerden birisi) 4. oğuzhan kaya (veya ilçelerden birisi) ama ankarada reisin yakınlarının eli değince liste şu hale gelecektir. 1. ahmet sami ceylan 2. muhsin dere (veya ilçelerden birisi) 3. zekeriya ışık (veya erol kavuncu gibi başka birisi, anladınız siz) 4. meryem demir (veya başka bir kadın). çorumda ak partinin vekil sayısı nasıl ikiye düşüyormuş muhtemelen bu vekil seçiminde göreceğiz :)

Akıllı Memet 1 Yıl Önce

Milletvekili adayı doğduğu köye gitmiş seçim çalışmasına. Onu tanımayan yaşlılardan bir amca bi kim lo demiş? Aday: kendini tanıtmış, amca bende sizin içinizden çıktık demiş, amca cevabı yapıştırmış, bize bizim içimizden adam lazım, içimizden çıkıp giden değil demiş... Sonra aday vekil olmuş, Gereksiz espiri işte...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.