habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ceylan Türkoğlu'nu ağırladı

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 19. Dönem Çorum Milletvekili Arslan Adnan Türkoğlu’nu TBMM’de ağırladı

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 19. Dönem Çorum Milletvekili Arslan Adnan Türkoğlu’nu TBMM’de ağırladı.

Çorum siyasetinin önemli isimlerinden Türkoğlu’nu misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirten Ceylan, kendisinin her zaman engin tecrübelerinden istifade ettiğini söyledi.

Birikimiyle, kurumsal hafızasıyla Türkoğlu’nun, bir siyaset adamı olduğunu vurgulayan Ceylan, “Kurduğu ilişkilerle, hayatına ciddi katkılar sunan bir büyüğümüzdür. Vekilimizin önerileri her zaman için bizim başımızın üstündedir. Bir siyasetçi olarak, kurumsal hafızadan, tecrübeden ve o birikimden yararlanmaya devam edeceğiz”dedi.

Çorum için her zaman değerli büyüklerin engin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belirten Ceylan, Türkoğlu’nun da bu büyüklerden bir tanesi olduğunu söyledi.

Türkoğlu’nun Çorum’a yaptığı önemli hizmetlerolduğunu belirten Ceylan, kendisine milletvekilliği döneminde getirdiği yatırımlardan dolayı ayrıca teşekkür etti.

Yorumlar (6)

Hakan 3 Yıl Önce

Türkoğlu’nu niye şişiriyorsunuz . Hiç değmez

Birütüs. 3 Yıl Önce

Sendemi Türkoğlu?

Cesur 3 Yıl Önce

Güzel bir haber olmuş Sn Vekil Çorum İçin haber olacak bir iş yapmış

Türkoğlu 3 Yıl Önce

Yerin ayrı Türkoğlu harcama kendini

Sadece 3 Yıl Önce

Şehrimize hükümet politikası dışında sadece sayın vekilin katkısı ile gelen bir yatırım bilen varmı Allah aşkına

Çorum'lu 3 Yıl Önce

20 senedir, Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.