habercim19.com özgür haber özgür yorum

CHP ve İyi Parti’den müdüre tepki

SİYASET

CHP ve İYİ Parti İl Başkanları Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’nın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı alıntı paylaşımı eleştirdi.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’nın kişisel sosyal medya hesabından Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili alıntı paylaşımı eleştirdi.

TARIM İL MÜDÜRÜ’NE ALINTI PAYLAŞIM ELEŞTİRİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İl Tarım ve Orman Müdürü’nün, kişisel sosyal medya hesabından Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili yaptığı alıntı bir paylaşımı nedeniyle eleştirerek, siyaset yaptığını iddia etti. Tahtasız, Tarım İl Müdürü’nü ‘Devlet memuru musunuz, parti militanı mı? Çok istiyorsanız da istifa eder politikaya atılırsınız.’ sözleriyle eleştirdi.
İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da, yaptığı açıklamada, “Tarım Müdürü Sarı’ya uyarımızdır. Müdürlük bünyesindeki kamu sendikalısı gariban memurları yıldırdığına benzetmesin, gördüklerin ile görmek istediklerin arasındaki farkı siyasi hafızamızla fazlasıyla veririz. Siyaset yapacaksanız buyurun meydana bekleriz.” dedi.

Yorumlar (15)

Hüsam 3 Yıl Önce

Aferinnn iyi parti chp ye iyi yamalık olmuşsunuz solakcıların gazetelerine boğaz içi eylemlerini kınayacağına il müdürünü kına zaten iyi partinin amacıda yokya zaten sadece chp ye payanda olursunuz sadetciler gibi

Çorumlu 3 Yıl Önce

Biri Pkk Seven Biri Fetöyü seven bunlar da ne beklenir Biri dağda emir Alır Biri peslvanyada alır

Bir 3 Yıl Önce

ne zirvaliyorsunuz, Bilimsel çalışmalar istiyoruz, Boğaziçi nde hiçbir başarı öyküsü YOK ben çocuğumu oraya BİLİMSEL çalışma yapsın diye gönderdim lgbtci haçlı uşağı Yunan sevici mandacı zihniyette olsun diye göndermedim.gercek BİLİM ADAMI GÖREVE başlayınca paniklediler sahte akademisyenler.

Ulukan 3 Yıl Önce

Siz kendinize siyasetçi mi diyorsunuz? Yazık memleketin haline, kimlere kalmış memleket? Demokrasi anlayışınız bu mudur?

Ulukan 3 Yıl Önce

Sizden yana konuşsa sıkıntı olur muydu acep?

HAS ÇORUMLU 3 Yıl Önce

Siz önce sizin adamlarınızın,müdürlerinizin çapulculara,teröristlere verdiği mesajlara bakın. Böyle muhalefet olmaz olsun.

Tarafsız 3 Yıl Önce

Ne oldu i.p. il başkanı, zorunamı gitti. Adı geçen il müdürü yerel seçimlerde sizi desteklerken sen ve ilçe başkanı politikayı bırak, tarıma bak demiyordunuz. Ne ayak. Boşuna laf ebeliği yapma istersen. Ya göründüğün gibi olacaksın yada olduğun gibi. Adı geçen il müdürünü yedirmeyiz senin gibilere , haberin olsun

Sizbilirsiniz birbirinizi 3 Yıl Önce

Tahtasız ve saçmacı il başkanları, ne oldu yahu, bu adam dün sizi yerelde desteklerken neden işine bak demiyodunuz. Biraz ciddi olun heri arkadaşlar

Çorum lu 3 Yıl Önce

Her iki başkan o kadar bastırmış ki, müdürün kişisel facesinde o paylaşım görünmüyor. Geri adım gibi olmuş

Dodurgalı Mevlüt 3 Yıl Önce

Her iki il başkanı, sorarlar adama, geçen sene sizin parti mensuplarınızı ilçede aromatik bitki tesislerine işçi olarak aldırırken bu müdür iyiydi. Hani sizin ilçe i.p. ve diğer ortağınız ilçede o müdürü yerel seçimlerde aday gösterecektiniz ne oldu. Dokundumu şimdi.

Dürüst 3 Yıl Önce

KÂBEMİZE SALDIRAMIYACAKSINIZ DURACAKSINIZ.

Saçmacıya 3 Yıl Önce

Yahu siz neyşn peşindesiniz boğaziçi üniversitesinde ki homo katla PKK dhkpc lilere gösternediğiniz tepkiyi il buna gösteriyorsunuz CHP belli zaten hiç milli olmadıkları için normal karşılıyoruz yüz yıl önceki Enver almasın Bulgar alsın zihniyetinin günümüz temsilcisi olmuşsunuz farkında değilsiniz farkındaysanız onun adı başka tabii

Mehmet dobra 3 Yıl Önce

80 li yillarda birbirininin izine basmayanlar simdi kardes oldular. Ya menfaat kardesligi ya talimat kardesligi

Besim 3 Yıl Önce

Bu il müdürü iyi partili yerel seçimlerde açıktan iyi partiyi desteklemişti yarın iktidara iyi parti Chp gelirse emin olun bu adam yine il müdürü olarak devam eder düzen adamı

kimki 3 Yıl Önce

deniz gezmişi anarken öyle demiyorsunuz ama

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.