habercim19.com özgür haber özgür yorum

Dikkat çeken ziyaret, Aşıla da yer aldı

SİYASET

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun misafirleri Yeniden Refah Partili siyasetçiler oldu. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Mehmet Aşıla da yer aldı.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun misafirleri Yeniden Refah Partili siyasetçiler oldu.

3 MİLLETVEKİLİ KILIÇDAROĞLU’NA GİTTİ

Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Mehmet Aşıla, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Aşıla’ya, İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Konya Milletvekili Ali Yüksel de eşlik etti.

İLETİŞİM OFİSİ PAYLAŞTI

Görüşmenin ardından Kemal Kılıçdaroğlu İletişim Ofisi’nin sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı.
Ziyarete ilişkin paylaşımda, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ile Konya Milletvekili Ali Yüksel, önceki gün, CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çalışma ofisinde nezaket ziyareti gerçekleştirdi” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (6)

Kesin iktidar olurlar 6 Ay Önce

Kemal Kilicdaroglu en buyuk AKP'liydi. Yillarca Akp iktidarda kalsin diye calisti. Yeniden Refahlilar isi biliyor. Milli gorusun ve muhafazakarlarin umudu Kilicdaroglu ????. Yakinda kiraz cicegi ile cikarlar sahneye :)

YİNE BEN 6 Ay Önce

MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNUYOR HEMŞERİMİZİN ,YILLARDIR ARADIĞI DOSTUNU BULMUŞ GİBİ...BİZ ÇORUM LULAR OLARAK BU MUVAFFAKİYET VE DEĞER İLE ŞAHSINDA TÜM ÇORUMLULARI BULUŞTURDUĞU İÇİN NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR...BİZİM ADIMIZA LEBLEBİ DE GÖTÜRMÜŞTÜR HER HALDE...

Adam 6 Ay Önce

Yeniden refah nereye koşuyor?

ÖMER 6 Ay Önce

KİŞİ SEVDİĞİYLE BERABERDİR... AŞILA YANLIŞ YAPMA

Meşhur YANCILAR 6 Ay Önce

Refah açıktan.Kamal gizli akp hayranı

Ahmet 6 Ay Önce

Bir siyasi ziyarete bile ne yorumlar yapıyoruz. Bu vekiller saadetli olsa yorumlar başka olurdu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.