habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız

SİYASET

Osmancık Belediye meclis üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Osmancık Belediye meclis üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

Belediye Başkanı Hamza Karataş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li belediye meclis üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Hamza Karataş Osmancık'ın refahı huzuru ve gelişmesi için ellerinden gelen çalışmayı yapmaları gerektiğini belirterek, “Çünkü Osmancık halkı Osmancık'ın yönetimini bize emanet etti. Bizlerde gecemizi gündüzümüze katarak bu emaneti en layık şekilde yerine getireceğiz. Bu konuda siz değerli meclis üyelerine güvenim tamdır. Bugün belediye meclisimizin ilk toplantısı, Osmancık için yeni bir dönem ve yeni bir süreç başlıyor. 5 yıl boyunca Osmancık'ın kalkınması için birlikte çalışacağız. Bu sebeple görev yapacağımız süre içerisinde yapacağımız hizmetlerimizin alacağımız kararlarımızın Osmancık'a hayırlı olmasını diliyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Karataş’ın konuşmasının ardından encümen, ihtisas komisyonlarının üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Seçimlerde Meclis 1. Başkan vekilliğine İzzet Karakaş, Meclis 2. Başkan vekilliğine Mete Okutan seçildi.







İHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.