habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gül’den ilk açıklama: ‘Durmak yok yola devam’

SİYASET

AK Parti 28. Dönem Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek teşekkür etti.

İl, İlçe ve Kadın Kolları yönetimiyle bir araya gelen Gül, seçim çalışmalarında kendisine destek verenlere teşekkür ederek şöyle dedi:

“Adaylık sürecimizin başlamasıyla birlikte Çorum merkezde ve ilçelerde çalışmalarımıza başladık. Pazar günü yapılan seçimlerin ardından ise 3’üncü sıradan girdiğimiz seçimlerde milletvekili olarak seçilemedim. Seçim startını verdiğimiz andan itibaren destek veren başta İl Başkanımız Murat Günay ve yönetimine, Merkez İlçe Başkanımız Erhan Akar ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Fatih Temur ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanımız Meryem Demir ve yönetimine, partimize gönül vermiş bizi yürekten destekleyen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

İKİNCİ TURDA ERDOĞAN

28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanacağından hiç şüphemiz yok. Kazanması için çalışmaya devam edeceğiz. Benim için esas olan davamdır. Bunu daha önceden de gösterdim şimdi de davamın arkasında olmaya, davamızın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceğim. Kazanalım ya da kazanmayalım, seçilelim yada seçilmeyelim her zaman davam için canla başla çalışmaya devam ettim, bundan sonraki süreçte de devam edeceğim. 14 Mayıs seçimlerinde sandık başına giderek partimize oy veren gece gündüz demeden bizlerle birlikte çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam, doğru adamın yanında olmaya devam. Parti teşkilatımızın Cumhurbaşkanlığı 2. turunda vereceği her görevi aynı sorumluk ve gayretle yerine getireceğim."

Yorumlar (24)

Gören göz 1 Yıl Önce

70 yaşına geldin . yenilere yer açalım .. koltuk sevdasınjn adıni başka ad koymayalim..bı suru genç var.. lütfen onlara fırsat verelim..

hasan elmalı 1 Yıl Önce

yav he hee kesin öyledir :))

HAS ÇORUMLU 1 Yıl Önce

Böyle beceriksiz, böyle işbilmez, böyle liyakatsiz bir il yönetimi olamaz. Ak Parti'nin sandık kurullarında görev yapan kişilere bir bakın. Ne kadar işinin ehli olmayan,pısırık,dede,nine,şehirli, köylü varsa sandık kurullarında görev vermişler. Müşahitlerden bir tanesi saat 15:05'te ancak gelebildi. Buna rağmen millet Reis'in hatırına oy verdi.

kerim hedikli 1 Yıl Önce

Seçim gezisinde bir esnaf arkadaşımın dükkanına girdin. Bizde kapısında sohbet ediyorduk. Esnafla tokalaştın ama bizi görmezden geldin. bizde seni görmedik

İskilipden 1 Yıl Önce

Neden 3 vekil 2'ye düştü. Örnek İskilip Belediyesini incelemek lazım. Belediye çalışmalarında aksakliklar oldu. Yönetima alınan kişiler hatta Meslek Yüksek Okulu ınşaatında yapılan vede sonucunda inyaatdeki yetersizlik insan bakıyor çalışmedı hop ters çeviriyor Şimdi bakalım ilimize Vekiller Çoruma yatırım getirdimi onun cevabını kafalarından verdi sonuç bu Şimde ders alınırmı bunun cevabını verelim sizce Reisin hızına ayak uydurmalılar.

Deli 1 Yıl Önce

Zeki gülünün seçilemediğine sevindim. O değilde şimdide gelecek belediye seçiminde. Halil ibrahim aşkının başına bela olacak ona üzülüyorum.

Veli 1 Yıl Önce

Senden zaten vekil olmazdı. Girdiğin dükkan sahiplerine beni tanıyormusun diye sorulmaz. Seni tanımak zorun damı Sen tanıtacaksın kendini. İyi oldu zaten sen kendinden başkasını düşünmezdin.

Emekli 1 Yıl Önce

Yola devam Zeki Gül sende nasılsa bir danışmanlık yapacak kapı daha bulursun milletin çocuğuna yazık sende yola devam et

sinan 1 Yıl Önce

kılıçtaroğlu gibisin her girdiğin seçimi kaybediyorsun ama doymuyorsun...

İskilipden 1 Yıl Önce

Sayın yönetim. Lütfen hesabınızı yapınız. 3'den 2'ye düşüldü. Neden? Acaba bu sorunun cevabını araştırıyormusunuz Liderin gölgesinde yatmayınız.

vatandaş 1 Yıl Önce

işine bak zeki çoruma da gelme bir daha

genel müdür 1 Yıl Önce

Acaba nereye atanacak Zeki. Bundan sonra genel müdürlükten aşağısı kesmez.

Yazık oldu 1 Yıl Önce

Zeki Beyin yerine 3. sırada Lütfü Akça veya Zekeriya Işık olsaydı Ak Parti yine 3. vekili çıkartırdı. Yazık oldu...

Karakter bu işte 1 Yıl Önce

Belediye başkanı bu adamı kapılarda karşıladı kapıya kadar yolcu etti her platformda destekledi emrine personellerini görevlendirdi ( harama alet oldu ) ama sonuç ta herkese teşekkür etti belediye başkanının adını bile anmadı. Buda şuna işaret ediyor 2024 de koltuğuna adayım belediyeyi de kaybettireyim Ak Partiye misyonumu tamamlayım ölmeden.

Harun 1 Yıl Önce

Reis olmasa hiç birinizin bir kıymeti yok. Vekiller, belediye başkanları hepsi reisin sayesinde. Kendilerini kimse sevmiyor zaten

Vatandaş 1 Yıl Önce

Koltuğa yapışan ayrılamıyor getirisi neyse artık Vatan millet Sakarya demeyin gülerim

Rumuz 1 Yıl Önce

Durmak yok makamlara talibim...

Rumuz 1 Yıl Önce

O kadar doğru bir tespit olmuş ki. Tebrik ederim. Bu adamın makamdan başka derdi yok..

Ulukan 1 Yıl Önce

Başını alır, der susarım.

vatandaş 1 Yıl Önce

inşAllah bunların hepsini Külcü sopayla kovalayacak

Ergun Yıldız 1 Yıl Önce

Akp Türkiye genelinde 7 puan düştü, Çorum’da 12 puan düştü...Bunun sorumlusu bu listeleri hazirlayan, böyle olması için destek veren lobi yapan, daha müşahit bile ayarlayamayan teşkilatları bu hale getiren bu görevde tutan, oy getirecek isimleri perdeleyen oy kaybettirecekleri baş köşeye koyan herkes sorumludur..Halkın feraseti ve adaleti bu kifayetsiz muhterislerin alayına gerekeni yaptı..Bir lafım da CHPKK ya..Merkezde birincilmiş..Daha sana kim oy verdi belli bile değil..İyi Parti çıkışta chp oylarının 30 bini benim derse, Diğer müttefiklerin 20 bin de bizim oyumuz geldi derse kapacaksınız..Daha kendi ortaklarına saygın yok..Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş..Bu seçimin net kaybedeni Kılıçdaroğlu, CHPKK, FETÖ, BİDEN,ve akp teşkilatları ve aday belirleme yöntemidir..Ayrıca chp nin açıklamalarına bakılırsa hala bu zihniyetin Anadolu İnsanının İrfanını anlamasına daha 100 yıl var..Anadolu insanı Kılıçdaroğlu ve muhiplerinin alayına sandıkta basmış tokadı hala utanmadan milletin gözüne baka baka manipülasyon yapıyor..Sahi CHP seçimleri 60-40 kazanıyordu CHP ye göre..Noldu..İmamınoğlunun seçim akşamı performansını da unutmadın..Kudret Kandıralı’dan daha çok öğrenmesi gereken kıvırmalar var..CHP önce bu millete seçim akşamı sergilediği kepazeliği bir izah etsin hele.,

Selami 1 Yıl Önce

Çok doğru yazmışsın. Evjavascript:void(0)et çünkü. herkese teşekkür edip başkana etmemiş. Dediğiniz gibi senin yerinde 2024 belediye başkanlığına da adayım. Orayı da kaybettirmeden rahat edemem der gibi. Yazık personeli de görevlendirmiş peşinde gezdirdi şoförlüğünü yaptır. Bunları Allah sorar. Çorum Fk ya vadettiği paraları verecek mi bakalım. Takibimizde bekleyip göreceğiz.

Ali 1 Yıl Önce

Allah bu kişiye artık inşAllah hiç bir görev nasip etmez. Allah Reisten uzak eylesin.

Beyhan Toklu 9 Ay Önce

Verilmiş sadakamız varmış Zenginin dostu fakir fukaranın düşmanıdır Zeki gül.Paran varsa seninle ölümüne dost paran yoksa yüzüne bakmaz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.