habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hattuşa’nın tanıtımına katkı istedi

SİYASET

Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve...


Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve Çorum İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Meteoğlu, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret ettiler.

Boğazkale ilçesinde yapılan çalışmalar ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Sit alanındaki konut sahiplerinin sorununu çözmeye yönelik yapılacak konutlarla ilgili son durumun değerlendirildiği görüşmede, Belediye Başkanı Tangazoğlu, TOKİ'ye yapılacak arsa tahsisi ve müracaat durumuyla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Ziyarette ayrıca Hititlerin Başkenti Hattuşa'nın tanıtımıyla ilgili Uslu, “Boğazkale ilçe heyetimizi değerli hocalarımız Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş ile bir araya getirdik. Yaptığımız toplantıda Hattuşa Medeniyetinin ve Çorum şehrimizin tanıtımı ile ilgili hocalarımızın akademik değerlendirmelerini ilçe yöneticileriyle paylaşmalarını sağladık. Ulusal ölçekte yapılacak katkılarla birlikte yerel yöneticilerimizin de hocalarımızın değerlendirmelerini dikkate alarak ilçemizin ve şehrimizin tanıtımına daha fazla katkı vereceklerine inanıyorum" dedi. 




Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.