habercim19.com özgür haber özgür yorum

Herkes Ankara’da!

SİYASET

Son dakika kulis haberimiz üzerine çok sayıda ismin Ankara'ya gittiği öğrenildi.

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti’de Çorum Belediye Başkan Adayı’nın Mehmet Karadağ olarak belirlendiğine dair son dakika kulis haberimiz üzerine çok sayıda ismin Ankara’ya gittiği öğrenildi.

Edindiğimiz bilgiye göre, AK Parti Genel Merkezi’nin Çorum Belediye Başkan Adayı olarak Karadağ’ın belirlendiğine dair kulis haber üzerine AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül ve bazı aday adaylarının Ankara’ya gittiği öğrenildi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün, bugün saat 12.00’de Anitta Otel’de yapılacak rüzgar enerji santrali proje hakkında bilgilendirme toplantısını iptal ederek Ankara’ya gittiği belirtildi.

Yorumlar (39)

Resul 5 Yıl Önce

Karadağ’a oy vermeyecek bu millet Duyun Ey Partisini menfaatlerinin önüne geçiren başkanlarımız. Yoksa herkes kendi değirmenine su çekecek. Açın şu gözlerinizi yine yoksa bir dahaki seçimde Ak partinin gücü en az %30 azalacak.

Gizemli 5 Yıl Önce

Zamanında Faruk Özkadere yaptıkları dolabı çevirmek içindir. Çapaları boşuna Başkan MEHMET KARADAĞ olucak inşAllah????

gerçek 5 Yıl Önce

yahu kimse taraf tutmuyor yine diyorum şu yapılan yorumlar bile bu adamın başkan olamayacağını gösteriyor velev ki aday oldu kazanması çok zor ....

Fuat 5 Yıl Önce

Peki kime oy verecek

Bir bilen 5 Yıl Önce

Güzel şeyler mi olacak acaba

Fuat 5 Yıl Önce

Akp kimi aday yapsa başkan o olur Küçümsemek gibi olmasın ama;Karadağ'ın şöförünü aday yapsalar, başkan o olur Sizce kim Başka ihtimal mi var

ismail baş çamlıca 5 Yıl Önce

aday adaylarından habercim 19 un dedigi gibi ilbaşkanı adaysa [BENCE] muzaffer başkan bagımsız aday olması lazım 30 ocak günü zafer gösterisi yapmak ne imiş kime karşı kazandılarsa

Gobel 5 Yıl Önce

Teşkilat hazır,Halk hazır,Çorum hazır hayırlı haberlerini bekliyor Karadağ Başkanım...

Vatandaş 5 Yıl Önce

Çetin Başaranhıncal tamam derse CHP ye hayırlı olsun.

Yiğit 5 Yıl Önce

Karadağ’a zırnık yok... Eğer partisini seviyorsa aday olmasın. Kazanamaz ve parti halkı çiğneyip onu aday yaparsa en fazla bir veya iki seçim sonrasında partinin yerinde yeller eser. Çorum’da biter bu parti...

Corumlu 5 Yıl Önce

Milletin istegi ile gelmeyene oy yok bizden akp kendi düşünsun en fazla oylari bos atariz yine de vermeyiz karadag a.

Vatansever hainsavar paralelekoyar 5 Yıl Önce

Karadağ aday olamaz yazıyorum buraya. Görürsünüz

Havaalanı 5 Yıl Önce

Konusunu ağzını açıp dile getiremeyenden aday falan olmaz.

Fatma özdoğan 5 Yıl Önce

Mehmet Karadağ'ı kesinlikle istemiyoruz.

Has Çorumlu 5 Yıl Önce

Çorum’a has Çorumlu başkan isteriz. Amasyalıya Bayburtluya Çorum’da gerek yok. Çorum’a Çorumlu idareciler yeter. (Amasyalı ve Bayburtlu kardeşlerimi tenzih ederim onlara karşı art niyetimiz yoktur. Olamaz. Ama Çorum’a da Çorum’un bir evladı başkanlık yapsın isteriz. Bayburt’a da Çorumluyu başkan yapmayın. Herkes şehrine hizmet etsin. Yanlışsam Allah afetsin. Saygılar

Istemiyoruz. 5 Yıl Önce

Makamdan makama geçicek aday istemiyoruz.

İskilipden 5 Yıl Önce

TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOL MÜJDESİNİ. İSKİLİP de kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yoktur Egsersiz parkları yoktur ihtiyaçtır İHTİYAÇ var İHTİYAÇTIR.

Recep 5 Yıl Önce

Karadağ kendini yaktın Çorum’u da yakma.

Has çorumlu 5 Yıl Önce

Kesinlikle Karadagı aday istemiyoruz.. ????

Çorumlu vatandaş 5 Yıl Önce

Reis bu Çorum'a aday çıkartırsa hayatının yanlışını yapar. Parti yönetimi başka il yönetimi başka. Yıllardır akp yi savundum kendi gücüm yettiği kadar ama bu adam Çorum'a reis olacaksa akp benden ve ailemden oy yok.

Çorum Kamu Oyu 5 Yıl Önce

Sayın karadağ çorum için yanlış tercihtir. ak parti il yönetimi ve yakınları dışında sayın karadağ'ı isteyen tek bir ak parti seçmeni yoktur.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Sayın Mehmet Karadağ beye karşı bir düşmanlığım yok, lakin burası bir anadolu kenti, büyük şehir değil, çorumun kendi öz evlâdı kalmadı mı?.. Bu yerel bir yönetim başkanlık seçimi ve yerel halktan yani Çorumlu bir siyasetçinin aday gösterilmesi gerekiyor. Biz bu kadar acizmiyiz ki!

Astsb 5 Yıl Önce

Özhaseki Ankaralı mı Binali bey İstanbullu mu ne boş konuşmalar yüzyıl öncesinin konuşmaları yok şuralıymış yok buralıymış adamın yıllardır yaşadığı siyaset yaptığı doyduğu hizmet ettiği şehir ÇORUM...KARADAĞ İNŞALLAH GELİR.YANLIŞ VE YOLSUZLUKLARA KARŞI ÇORUMDA TEK BAŞINA KARŞI DURAN TEK ADAM.

Cüneyt aydın 5 Yıl Önce

Yazık olur akp ye

Halkın sesi 5 Yıl Önce

GELİYOR KARADAĞ BAŞKAN ALLAH’IN İZNİYLE

Haberci 5 Yıl Önce

Karadağ olursa Ak Parti kaybeder.

Heri19 5 Yıl Önce

Karadag bagımsız aday olsun bende bagımsız aday olayım inanın ben daha çok oy alırım

galip 5 Yıl Önce

bir konu ile ilgili Akp il başkanlığına dilekçe verdik, ne aradılar ne sordular?

Gobele cevaben 5 Yıl Önce

Ben aday olunca AK Partimin Belediye başkanı hakkında bir şaibe çıkma ihtimalini düşünerek ve bunun korkusunu yaşayarak seçim geçirmek istemiyorum. Bu yüzden Karadağ olmaz. Olursa AK Parti beni temsil etmiyor demektir.

Samet 5 Yıl Önce

EĞER KARADAĞ ADAY OLURSA BU ADALETSİZLİK DEMEKTIR BU MILLETIN ISTEDIGI CORUM ICIN CALISACAGINA CABALAYACAGINA GUVENDIGIMIZ BIRISININ ADAY OLMASI ADALETLI OLMAK GEREKIRSE ŞUAN BAKTIĞIMIZ ZAMAN ODA HALIL IBRAHIM OLARAK GÖZÜKÜYOR ADAM HERSEYIN PLANINI YAPMIŞ KOLTUĞA OTURDUĞUNDA YAPAR YAPMAZ BILEMEM AMA ONA DA BI ACIKLAMA YAPMIS YAPAMAZSAM HESAP SORUN HESABINI VERIRIM DIYE KONUSTU VERELIM GORELIM????????

SERDAR GÜNEY 5 Yıl Önce

Hayırlı olsun başkanım

adı önemli değil 5 Yıl Önce

?

Nuri baştuğ 5 Yıl Önce

Haberinizin maksatlı belli Karadağ'ın önünü kesmek

Ankara Kulis1 5 Yıl Önce

Çorum Belediye Başkanlığı için şuan ismi konuşulan kişi; 2019 Mart’ında görev süresi dolan Çorum’un hizmetkarı olarak gayret gösteren Çorumluların istediği gibi bir Çorumlu olan Prof. Dr. Reha Metin ALKAN HOCA

Ali Rıza Çeltik 5 Yıl Önce

Osmancık Adayı Recep Çıplak oldu, Karadağ kesin gibi

Kadir 5 Yıl Önce

Mursel bey olmamli bence

Kenann 5 Yıl Önce

Mesela hangi yolsuzluğa karşı durmuştur???

Gizemli 5 Yıl Önce

Bu haberi yapın diyen sonunu düşünmedi, inşAllah şu an okur ve tahmin eder...

Gerçek haber 5 Yıl Önce

Tayyip Erdoğan güvenmiş getirmiş il başkanı yapmış 15 Temmuz sürecinde başarıyla tamamlamış onun il başkanlığıda seçimden zaferle çıkılmış daha ne olsun ki başkanlığı hakketmistir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.