habercim19.com özgür haber özgür yorum

İş aleminin talepleri Bakan’da

SİYASET

AK Parti vekilleri ve il başkanı, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile birlikte Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ziyaret ederek iş aleminin taleplerini iletti.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve TSO Başkanı Ticaret Bakanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ziyaret etti.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Bakan Muş'a kadim medeniyetler şehri, dünyanın Merkezi ve Anadolu aslanı, kadirşinas Çorumlu hemşehrilerinin selamlarını ilettiklerini söyledi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u Çorum’a davet ettiklerini belirten Ceylan, ayrıca iş aleminin taleplerini aktardıklarını ifade etti.

Yorumlar (3)

Çorum'lu 2 Yıl Önce

Bol bol fotoğraf çektirin. Fotoğraf çektirmekle yatırım gelmiyor. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. Çorum ve Çorumlulardan aldıkları oylar HARAM'dır HARAM. 20 senedir Çorum çantada keklik. 20 senedir Çorum her zaman Üvey evlat. Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

recep 2 Yıl Önce

ikinci fotoğrafı kavuncu çekmiş galiba :)

Kavuncu 2 Yıl Önce

Oğuz bey bu gün 10 Kasım ile ilgili mesajını göremedik.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.