habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kılıçdaroğlu Çorum'a söz verdi

SİYASET

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'un sorunlarının çözümüne destek sözü verdi.

Çorum CHP heyeti Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Çorum'un sorunlarının çözümüne destek sözü verdi.

Yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl ve İlçe Örgütleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları, bazı belediye başkanları ve bürokratları ziyaret etti.
CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İlçe Başkanları ve İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara ziyareti düzenleyerek partinin üst düzey yetkilileri ile görüştü.
CHP Çorum heyeti; Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları; Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşoğlu, Orhan Sarıbal ve Tuncay Özkan, Genel Başkan Başdanışmanı Çorumlu hemşehrimiz Kenan Nuhut ile CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’yi ziyaret etti.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir süre görüşerek parti çalışmaları hakkında bilgi veren Tahtasız, Tokgöz ve ilçe başkanları, Çorum’un ilçeleriyle birlikte genel sorun ve taleplerini iletme imkanı buldu.
Ziyaret sırasında 25-26 Temmuz’da yapılacak olan kurultayla ilgili görüş alışverişinde bulunularak genel değerlendirme yapıldı.
Kılıçdaroğlu, Çorum heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Tokgöz ve diğer parti yöneticilerine teşekkür etti.


Çorum halkının sorunlarının çözümü ve taleplerinin karşılanması için gereken desteği vereceklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, tüm Çorumlulara selamlarını gönderdi.
Çorum heyeti daha sonra Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşoğlu, Orhan Sarıbal, Tuncay Özkan, Genel Başkan Başdanışmanı Çorumlu hemşehrimiz Kenan Nuhut ile Çorum Milletvekili Tufan Köse’yi ziyaret etti. 
Ziyaretler samimi bir ortamda gerçekleşirken, Çorum adına oldukça verimli görüşmeler yapıldı.


Yorumlar (7)

Ahmet Talha 4 Yıl Önce

KENAN NOHUT BİR LİMAN BULAMADI Kİ SĞINSIN

Gurbetçi 4 Yıl Önce

Bu CHP'liler çok tuhaf kardeşim, Deniz Baykala kadın gönderip videoya çekip, rezil edip istifa ettirdiler, sonra bu kılıçdaroğlunu getirdiler ve tam gaz devam, bide Reise laf atarlar, ulen Reis arnının akı ile kazanıyor 20 senedir. Demekki CHP zihniyeti buymuş, her an tuzak kurulur koltuğun elinden alınabilirmiş, yazıklar olsun böyle partiye ve bu partiye oy verenlere.

Çorumlu seçmen 4 Yıl Önce

Havaalanı sözü mü? İktdar yapmıyor ki muhalefet nasıl yapsın?

Yasemin 4 Yıl Önce

80 yılda eserleri, heykel YALAN algı eleştiri.

YaseminNur Cemal 4 Yıl Önce

chp burayı da mı susuz,pislik içerisinde bırakmaya ant içti.

Çorumlu 4 Yıl Önce

Kemal bey gerçi Çorum mitinginde havaalanı yapacağız dedi, Binali de geldi Merzifon burnunuz dibinde dedi. Kese yol dedi, ne gerek Çorum'a dedi, seçimi kaybetti.

hasan 4 Yıl Önce

aman siz bişey yapmayın istemiyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.