habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kılıçdaroğlu geliyor

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü Çorum’u ziyaret edecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü Çorum’u ziyaret edecek.

Çorum’da bazı ziyaret, toplantı ve etkinliklere katılacak olan Kılıçdaroğlu’nun programı önümüzdeki günlerde netleşecek.

CHP İstanbul Milletvekili, Parti Meclis Üyesi, eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanlarından Erdoğan Toprak ile Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Çorum İl Başkanlığını ziyaret ederek İl ve İlçe Örgütleri ile bir değerlendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Parti binasında Milletvekilleri Erdoğan Toprak ve Kadim Durmaz’ın katılımı ile düzenlenen toplantıya; İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, ilçe başkanları, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile gençlik kolları yöneticileri katıldı.

Toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çorum programı hakkında görüş alışverişi yapılarak program taslağı hakkında bilgi verildi.

Milletvekilleri Toprak ve Durmaz, partililerle sohbet ederek çalışmaları değerlendirdi.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü Çorum’da olacağını bildirerek, program detaylarının yakın bir zaman içerisinde netleşeceğini söyledi.

Yorumlar (12)

cumhuriyet genci 3 Yıl Önce

buyur gel başkanım

Oktay 3 Yıl Önce

Rekabet hizmet getirir. Gelsinler Çorumun ihtiyaçları öe çözüm yolları araştırılsın çözüm üretilsin. rekabet hizmet getirir.

Çorumlu 3 Yıl Önce

Bilecikte Diş hekimliği fakültesi açılırken çorumda 50 yıllık köhne binada ağız diş sağlığı hizmeti verilmeye çalışıyor..Çoruma müstehak..

yapamaz 3 Yıl Önce

iktidarı hedef aldığını söyleyen kılıçtaroğlu çorumda kapalı alandan çıkmayacak mı yoksa yapması gereken şekilde halka açık olarak miting yapabilecek mi

Şapinuva 3 Yıl Önce

Kılıçtaroğluna söylemek istiyorum, Tufan Köse Çorum için hiç bir şey ifade etmiyor. Çorum için bu zamana kadar ne yapmış, hangi kanalda Çorumun yapılmayan projelerini kamu oyuna anlatmış, malesef hiç bir şey, yazık çok yazık

Hüsam 3 Yıl Önce

Bu herif yapılanı da yıkar işi gücü yalan dolan gel .. var gel

İskilipden 3 Yıl Önce

İskilip Meslek Yüksek Okulu AÇILACAKMI? ( halk yardımları ile temeli atılıp çatı kapama döneminde Ünuversiteye devir edilen halen bekleyen bina) Pandemiden önce çarşı merkezde işhanında faaliyet gösteriyordu. İlği lütfen okulların açılmasına 2 ay var

Ali 3 Yıl Önce

Savulun yalan Makinesi geliyor

Ortaköy'lü 3 Yıl Önce

Çoruma geliyorsan, programın yarım kalan Çorum Havaalanı ve Polis Meslek Okulunu gezmek, orada ulusal medyaya açıklama yapmak olmalı, Çorum için iz bırakmış olursunuz.

BEN BAŞKAN 3 Yıl Önce

Ağbi sen bi partiden gitte önümüzü görelim yav.

Gelme 3 Yıl Önce

SSK yı batırdın şimdi sıra ÇORUM.da gelme.lütfen

Eyt 3 Yıl Önce

Eyt ne olacak cözüm

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.