habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kılıçdaroğlu'nun mesajını Tahtasız duyurdu

SİYASET

CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek mesajını iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Genel Başkan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu genel merkezdeki makamında ziyaret ederek bir süre görüştüğünü duyurdu.

Tahtasız yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu ile 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerini değerlendirdiklerini belirterek, mücadeleye devam edeceği mesajını iletti.

Öte yandan Kılıçdüaroğlu'nun tüm Çorum halkına selam ve sevgilerini göndererek, hep birlikte hak, hukuk ve adalet mücadelesini sürdürmeye devam edeceklerini vurguladığıbilgisi paylaşıldı.

Yorumlar (11)

Birak artik 12 Ay Önce

Yav birak artik Kilictaroglu. Daha ne israr ediyorsun, kazanamiyorsun ve asla kazanamayacaksin

Barış 12 Ay Önce

Açık söyleyeyim Kılıçdaroğlu beklentilerin çok üzerinde bir performans sergiledi. Eğer Terör, PKK söylemleri olmasa idi en az %5 farkla kazanırdı. Neyse ki bizim Halkımız feraset sahibi Vatanımızı kurtardık..

Baris'a 12 Ay Önce

Bariscigim vatanimizi kurtardik derken, ne zaman isgal edildi vatanda kurtardiniz. En son 1918'lerde vatani kurtarmisti kahramanlar. Ha illa kurtaracaksan birseyden Suriyeli ve Afgan gocmenlerden yani arap istilasindan kurtarabilirsiniz. Bakalim gorecegiz meydanlarda atilan naralar ise yarayacakmi.

Barış a cevaben 12 Ay Önce

Kılıçdaroğlu yüz seçime girsin bir kere kazanamaz.İmamoğlu alır,Mansur tartışılır.Zaten Kemal de akp ye çalışıyor yıllardır.Aslında akp nin Kılıçdaroğlu'nun heykelini dikmesi lazım.40 sene Kemal o makamda dursun,40 yılda akp alır.Bilmem anlatabildim mi?

Şaşkın ördek 12 Ay Önce

Kılıçdaroğlunu gerçekten tebrik etmek lazım bir Ali Koç birde Kılıçdaroğlu yenilgiye doyamadılar gelsin yeni yenilgiler . Ne yüz varmış arkadaş

Alper 12 Ay Önce

Sen çoruma insanına fazla geldin kılıçdaroğlu, kul hakkı yemediğin için, dürüst olduğun için fazla geldin, suriyelilerin işgalinde yaşayın şimdi bakalım

Kral 12 Ay Önce

Birde sen halkın mesajını dinlesenya şimdi böyle olurmuydu... kendi hırslarına milletin oylarını harcadın resmen...Ah Mansur gelecektiki

Bay Kemal 12 Ay Önce

2024 Yerel seçimlerinde Başta İstanbul,Ankara,İzmir,Adana,Antalya,Eskişehir,Kocaeli,Bursa,Hatay,Denizli,Erzurum,Konya,Gaziantep vb.Bütün Şehirleri alacağım.Bay Kemal Bİtti demeden bitmez.

Çorumlu 12 Ay Önce

Çorum vekili olarak seçilen Mehmet Tahtasız beye hayırlı olsun. Benim naçizena tavsziyem önceki vekiller gibi değil iktidar vekili gibi yatırımları takip etmeli. eksik yapılması gereken iş ve işlemleri çıkıp en yüksek perdeden basına ve ilimize ilçelerimize yansıtmalı. İmaj değişikliği deniyor ya bu nu yapmalı. genel başkanlarıda giderse ayaklarındaki franga dan kurtulmuş olurlar. İlçelerin de sorunları bayağı çok bunu da dile getirmeli şimdilik 1 vekil bakarsın 2, 3 vekile çıkar inşAllah

Kemal 12 Ay Önce

Mizaç / görüş değişikliğine gidilsin. Ankara vekilleri yerine ÇORUM VEKİLLERİ Çorumun sorunlarını dile getirsin. Artık muhalefet de deselerki ilin sorunlarını dile getiriyor ve çözüm üretiyor İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ il ve ilçelere yatırım getirmeye çalışmalı.

osmancık sefer 12 Ay Önce

Gayet güzel erdoğan olmasa bile bu adam devam etsin. Her seçimde oy oranını 1 puan artırırsa hedef 2123 te başkan olur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.