habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kılıçdaroğlu’nun makamında üzen olay

SİYASET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun odasına giden Spor Kurulu Başkanı hemşehrimiz Kenan Nuhut'un aniden rahatsızlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün Genel Merkez'deki makamında çalıştığı sırada kendisini ziyarete gelen Spor Kurulu Başkanı hemşehrimiz Kenan Nuhut'un aniden rahatsızlanarak yere yığılması sonucu büyük üzüntü yaşadı.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre; Nuhut'un düşerken Kılıçdaroğlu'nu tutarak yardım istediği öğrenildi. Nuhut için Genel Merkez'e ambulans çağrıldı ve Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Nuhut'un tansiyon sorunu yaşadığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eski halterci olan Nuhut, Kılıçdaroğlu'na spor konusunda uzun süredir başdanışmanlık yapıyor. Nuhut, uluslararası başarılarından dolayı Dünya Halter Federasyonu nişanına sahip.

Yorumlar (8)

cafer 1 Yıl Önce

Geçmiş olsun TBMM yakışan bir isim

Şaşkın ördek 1 Yıl Önce

Kılıçdaroğlu nun rahatsız etmediği kim var ki. Bu adamı cumhurbaşkanı olarak düşünemiyorum. İkinci Ecevit vakası

Heri 19 1 Yıl Önce

Geçmiş olsun

Şaşkın ördek denen tetbiyesiz'e 1 Yıl Önce

Şaşkın ördek denen insan müsveddesi, bir geçmiş olsun demek bu kadar mı zor. Terbiyesiz adam, utan biraz, ne bu kinin,ne bu düşmanlığın. Oy vermeyebilirsin, ama saçma sapan yorum yapma. Kenan Nuhut Corum'un önemli kişilerinden, milli sporcu.

Şaşkın ördek 1 Yıl Önce

Bana cevap veren denyo zorunamı gitti beter olun

Hadi la ondan şaşkın ördek... 1 Yıl Önce

Ulan terbiyesiz, cahil , benim zoruna gidecek bisey yok. Asıl senin zoruna gidecek bisey var, o da beynin bedenini terk etmiş. Makarna yemekten beyin bitmiş,cahil çomar.

Şaşkın ördek 1 Yıl Önce

Hırsından tam belediyenin barınağına yakışır hale gelmişsin İngiliz kanişi

Şaşkın ördek 1 Yıl Önce

Ben makarna yiyorum seningibi 3ün 1 ini değil

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.