habercim19.com özgür haber özgür yorum

Köse krizi çözmek için devrede

SİYASET

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Ekmekçioğlu Metal Kimya’da yaşanan işveren-işçi krizinin çözüme kavuşturulması amacıyla devreye giriyor.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Ekmekçioğlu Metal Kimya’da yaşanan işveren-işçi krizinin çözüme kavuşturulması amacıyla devreye giriyor.

Milletvekili Köse, yarın sorunun çözümü için işçi ve işveren temsilcileri ile görüşeceğini belirterek, “şöyle dedi; “Cumhuriyet Halk Partililer olarak bizler her zaman emeğin ve emekçilerin yanındayız. İlimizde faaliyet gösteren Ekmekçioğlu Metal Kimya Fabrikası’nda yaşanan sıkıntıların çözümü için yarın işçi ve işveren temsilçileri ile görüşeceğiz. Konunun yakın takipçisiyiz. TBMM’de bütçe görüşmelerindeki nöbetim biter bitmez Çorum’a geleceğim. Amacımız basit bir ziyaret ya da siyaset yapmaktan ziyade sosyal demokrat bir milletvekili olarak tarafları bir araya getirerek sorunu çözmek adına katkı sunmaktır.”

Yorumlar (12)

Sorun Çözen Tufan 3 Yıl Önce

Tufan Köse mi çözecekmiş sorunu ? ne anlar sorun çözmekten...

Murat 3 Yıl Önce

Sorunu çözmek için önce Çorum'a gelmesi lazım değil mi? Klişe olacak biraz ama ben sadece seçim zamanı gördüm bidaha yok ?

Çorumlu 3 Yıl Önce

Milletin sorununu sorun olarak görmeyen akpli yorum yazmış...

crm 3 Yıl Önce

hadi hayırlısı, güzel haberler bekliyoruz

Metin 3 Yıl Önce

Köse kim neci bu arkadaş ilk defa görüyorum

Çorumlu 3 Yıl Önce

Metin bey AKP millet vekillerini görüyorsun da ne oluyor?

Dürüst 3 Yıl Önce

CHPHDPKKİP gelecek deva

Metin 3 Yıl Önce

Çorumlu o konudada sen haklısın

BEN BU ADAMI ÖLDÜ SANIYORDUM, 3 Yıl Önce

GERÇEKTEN UZUN SÜREDİR ORTALIK DA YOK BEN ÖLMÜŞTÜR DİYORDUM. NEYSEKİ Bİ İŞE YARAMASADA YAŞIYORMUŞ ONU ÖĞRENDİK...

Hüseyin 3 Yıl Önce

Tufan bey çorumda hiç gören varmı, muhalefet bundan kaybediyor. İktidarın karşısında muhalefet yok, çorumlu bunların yüzünden kaybediyor. İktidar olsun muhalefet olsun adayınız bu diyor halk oy veriyor. Bekle havaalanı tren gelir.

Fethi amca 3 Yıl Önce

En son çorumda gördüğümde gözlüğünüz yoktu çok yaşlanmışsınız nerelerdesiniz nasılsınız iyimisiniz bizde iyiyiz Allaha şükür çorumda bildiğiniz gibi kendinize iyi bakın gelecek seçim gelin darılırız emekliliğiniz dolmadıysa konuşalımda bir seçim daha kazandıralım.

ali sayım 3 Yıl Önce

bu arkadaş kim ki?????

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.