habercim19.com özgür haber özgür yorum

Köyüne gitti, göndere bayrak çekti

SİYASET

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, köyünü ziyaret etti. Ziyarette göndere bayrak çekti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak parti yönetimi Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin’e taziye ziyaretinde bulundu, ardından köyüne gitti.

Kendi köyü olan Sungurlu’ya bağlı Mehmetbeyli Köyü’ne giden Karapıçak, muhtar Sami Gülleci ile birlikte köy halkı tarafından karşılandı. Cuma namazını köy halkı ile birlikte eda eden Karapıçak, namazdan sonra köylüleri ile sohbet ederek gönüllerini aldı.

Karapıçak köy halkı ile birlikte köyün hakim tepesine kendi çabaları ile diktikleri direğe Türk bayrağını dualar eşliğinde göndere çekerek dalgalandırdılar. Köylerinin her yerinde görünecek olan Türk bayrağının göndere çekilmesinden dolayı mutluluk yaşadığını dile getiren Karapıçak, “Sınır ötesi ve sınırlarımız içerisinde vatanı, milleti, dini ve sancağı uğruna mücadele eden kahramanlarımıza selam olsun. Bu manada yönetimimizle birlikte Köyümüzde şanlı Bayrağımızı dalgalandırdık” dedi.

Yorumlar (1)

Kayıptayız 4 Yıl Önce

Geçen iki ay sürede takip ettiğim kadarıyla çıkardığım sonuç;Sizden siyasetçi olmaz.Çorum da her dönemde olduğu gibi akıntıya karşı kürek çekiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.