habercim19.com özgür haber özgür yorum

Külcü'den yerel seçime dair ilk mesaj

SİYASET

Siyaset kulislerinde taraftarları tarafından ismi sıkça dillendirilen  Belediye eski Başkanı Muzaffer Külcü, yerel seçime dair ilk mesajı verdi.

Siyaset kulislerinde taraftarları tarafından ismi sıkça dillendirilen Belediye eski Başkanı Muzaffer Külcü, yerel seçimlere 10 ay kala ilk mesajını verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden 'Şimdi yerel seçim çalışmaları başlayacak' diyen Külcü, herkesin hesabının, planının üstünde milletin hesabı olduğunu hatırlatarak, "Görelim Mevlam neyler, neylerde güzel eyler" dedi.

İşte Külcü'nün o sözleri:

ŞİMDİ MUHASEBE ZAMANI

"Ve nihayet genel seçimler bitti. Şimdi partiler için muhasebe zamanı. Kim nerede, nasıl kazandı ya da kaybetti değerlendirecekler.

KAYBEDENİ GÖRMEDİM

Gerçi ben şimdiye kadar kaybeden parti görmedim. Herkes kendine göre kazandığı bir formül buluyor, açıklıyor.

ŞİMDİ YEREL SEÇİM ZAMANI

Şimdi yerel seçim çalışmaları başlayacak. Yine türlü hesaplar olacak. Nereyi, kiminle, nasıl kazanırız.

MİLLET NE DERSE O

Neyse herkesin hesabının, planının üstünde bir de milletin hesabı var. Millet ne derse o olur.

Görelim Mevlam neyler, neylerde güzel eyler"


Yorumlar (28)

Geliyor gelmekte olan 13 Ay Önce

Bizler sizi tekrar belediye başkanı olarak görmek istiyoruz Başkanım. Yolunuz açık olsun, Allaha emanet olun. Şafak: 300, slogan belli: Geliyor gelmekte olan.

Sorumlu 13 Ay Önce

İnşAllah bekliyoruz. Gerekirse bağımsız olarak girsin yeterki. Kesin kazanır. Destekliyoruz

Mustafa 13 Ay Önce

Halil ibrahim başkan tekrardan belediye başkanı olarak görevinde devam etmeli

Kağan 13 Ay Önce

İster AK Parti olsun ister olmasın sakın geri adım atma. Millet daima arkanda.

Çorumlu 13 Ay Önce

Aday göstermezlerse kendileri düşünsün syn başkan. Genel de vekil kaybettiler yereli dr riske alacaklarsa buyursunlar.

Çorumlu 13 Ay Önce

Şimdiki başkan iyi çalışıyor. Hiç gerek yok hizmeti güzel. İnşAllah Şehir içi yer altı sularını da çözerse çok güzel olucak.

Gören göz 13 Ay Önce

sicili bozuk birini neden kim ön plana çıkarır?? Görevden alınma sebebi camide mevlüt dinliyordu sanki?? Milletin aklıyla alay etmesin kimse.. önce hesap verecek özel hastane karşısındaki tarlayı imara geçirdiğinin meşhur kuruyemişci kardeşlerle nasıl paylaştığıni ikişer dönüm hesabını verecek..??? Sonrada çıkıp konuşacak...

EMC 13 Ay Önce

Çoruma yeni bir yüz genç bir belediye başkanı lazım bu kadim şehri gençleştirecek modern mimari ve ulaşımla büyük kentsel dönüşüm projeleriyle damga vuracak biri lazım

crm 13 Ay Önce

yavaaaş....ak parti olmadan derken.....

Recep 13 Ay Önce

Çorum lu sizi tekrar başkan görmek istiyor sayın külcü

Gören göz e bir sorum var 13 Ay Önce

Ben gerçekten merak ediyorum külcünün neden görevden alındığını ? Bunu siyaseten falan sormuyorum , Cidden eğer biliyorsan beni aydınlatır mısın ? O bahsettiğiniz yer neresi ? İmar uygulaması doğru değilse neden yargılama sorgulama yada benzeri bişi olmadı ? Rte adamını kayırdığı için mi , yada neden ?

Ali 13 Ay Önce

4 daire arsa değil

Günaydın 13 Ay Önce

Acaba Muzaffer Kulcu görevden alındığında şapkasını önüne alıp muhasebesini yapmışmidır. Kendisine bazı sorular sormak lazım. Neyse zamanı gelince sorarız.

Betoncu 13 Ay Önce

Sevim koş koş muhasebeci çıkmış. Beton işinden sonra enerji yada inşaat işine girin diyor.

Ömer Hayyam 13 Ay Önce

Celladına aşık olmuşsa bir millet İster ezan, ister çan dinlet İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet Müstehaktır ona her türlü zillet. Dünya üç beş bilgisizin elinde Sanırlar ki tüm ilim kendilerinde Üzülme, eşeği eşek beğenir Bir hayır var sana bana kötü demelerinde. Felek ne cömerttir aşağılık insanlara Han, hamam, dolap, değirmen hep onlara Kendini satmayan adama ekmek yok Sen gel de yuh çekme böylesi dünyaya. Her gün biri çıkar, başlar ben, ben demeye Altınlarıyla gümüşleriyle övünmeye Tam işleri dilediği düzene sokar Ecel çıkıverir pusudan: Benim, ben diye

Muhammed 13 Ay Önce

Muzaffer Bey çalışma konusunda tembellik yapmadınız nevarki yanlış konulara çalıştınız ve sömestre bitti maalesef

Külcü neden isteniyor.. 13 Ay Önce

İki belediye baskanıda çok kıymetli ve değerli insanlar. vatandaşın iki belediye baskanınıda değerlendirme şansı oldu ve belediye calışanları dahil sayın Külcünün bu şehire daha faydalı olacağı kanaati oluştu. Bu durup dururken olmadı tabiki. Külcünün şehir için yaptığı projeler, belediye içindeki düzen liyakat sistemi çok iyi bir düzen içerisinde çalıştı. Aşgının ise kurdugu ekip maalesef onu çok yanılttı yardımcısı ve müdürleri gerçekten vasat ötesi. Öncesinde büyük projeler üreten şehrin ufkunu açan belediyenin yerini maalesef ot bile biçemeyen bir belediye aldı. Buda tabiki vatandaşın gözünden kaçmadı.

Çorumlu 13 Ay Önce

yeni bir aday bulmak yerine eskiye dönüş konuşuluyorsa "adam çıkmaz" mı acaba gerçekten diyesi gelir insanın. reisin oluruyla görevden alınan birinde neden ısrarcı olursunuz? madem reis yanlış yaptı, neden ona oy verdiniz?

Çorumlu 13 Ay Önce

hay yaşa kardeşim. koltuk sevdası olanlardan bıktık artık. ben geri gelip şanımla bırakacağım falan olayları da koltuk sevdasını işaret ediyor. koca şehirden bir kişi çıkarırız elbet.

Bahattin 13 Ay Önce

Tayyip Erdoğan’ın zamanında görevden aldığı tipler yeniden aday olursa oylar yeniden refaha. İstanbulu kaybettikte ne oldu. Bir Çorum’da olmayıversin.

çrm 13 Ay Önce

çorumda yerel seçimde sadece külçü ile kazanılır.diğerleri ni sanmam.çunku çorumun neresini gezersen gez genelde adamın yaptıgı hizmetler konuşuluyor.kulçuyu eleştirenler.hep aynı tayfa.isim ve kılık degiştirip adamı eleşiriyolar 100yorum varsa olumsuz bunun 90nı aynı zatlar sadece isim farklı.dr.halil ibrahım hocada durust ve çalıskan sevecen suan adamı eletirmek dogru olmaz.basarıları dahada artar inş

Can 13 Ay Önce

Şimdiki başkanın kendisine ait projesi yok hepsi külcünün projeleri muzaffer külcü iyi başkandı inşAllah tekrar gelir

Bir vatandaş 13 Ay Önce

İşiniz gücünüz vecizeler şiirler ... Millet unuttu dimi...merkezde CHP önde.. düşünsün belki CHP'den başkan olur...

Ali Ak 13 Ay Önce

Orası kaçak, kanuna. Aykırı, yıkılmasın diye 3 sene önce kaldırımı düzleyip uyduruk mezar yaptılar, kapısınada aziz bana diye tabela taktılar, mezara sygı gereği içi açıldı bir köşede 1 torba kemik alındı, üniversite incelemiş koyun kemiği ve kadın kemikleri çıkmış, eczacı abla gün boyu çırpındı, acaba orda hiç namaz kıldım, ben bir kaç kez gittim kapısı hep kilitliydi

ali ak 13 Ay Önce

arkadaşlar ve aşağıda külcüden yana yorum yapanlar, bu arkadaşımız neden görevden alınmıştı, ya siz çorum halkını balık hafızalı mı sanıyorsunuz, geçin buraları 6 vitesle, eğer bu devlet bu şahsı çoruma belediye başkan adayı yapsın vAllahi billahi oy vermem, sizler verin, ne amaçla verdiğinizi bizler ve ahirette Allah bilecek, hesap size ait verin

murat 13 Ay Önce

Muzaffer beyi seçelim seçmesine de; Ya tekrar istifa ederse ne olacak?

şimdi herkes külcüyü istiyor..... 13 Ay Önce

aslında birçok nedeni var ama bazılarını şöyle sıralayım.. mevcut başkanın otorite zaafı var. adam çalıştırmayı bilmiyor. planlama yok.. hal böyle olunca da tüm çalışanlar salmış durumda.. aklına gelen zamanda aklına gelen işi yapıyo belediye çalışanları.. fazlaca işin şov kısmında , togg reklamlarının fazlaca abarttı , sel oluyo , giyinip kuşanıp mikrofonu alıp kamera karşısına çıkıyo , pandemi oluyo saat kulesini yıkıyo , millet de doğal olarak yemiyo bunları. külcü projelerin adamı oldu , plan program içerisinde büyük projelere imza attı, vatandaşta kör değil bunları görüyor ve tekrar gelmesini istiyor.. her iki başkan da çorumun değerli isimleri , Allah yollarını açık etsin memlekete güzel hizmetler yapmayı nasip etsin

Cc 13 Ay Önce

Bu adam niye görevden alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.