habercim19.com özgür haber özgür yorum

Milletvekillerinin telefonuna çıkmayan bürokratı görevden alırım

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Adalet Komisyonu Üyeleri ile birlikte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret etti. DHA ziyaretle ilgili detay bilgi paylaştı.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Adalet Komisyonu Üyeleri ile birlikte geçtiğimiz gün Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti. Kaya, Bakan Bozdağ’a hayırlı olsun dileklerini ileten komisyon üyesi AK Partili milletvekillerinin, önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunduğu bilgisini paylaştı.

Görüşmeyle ilgili DHA kaynaklı habere göre; TBMM Adalet Komisyonu'nun, AK Parti'li üyeleri Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarette Meclis'e gelecek yasal düzenlemeler görüşülürken, milletvekilleri taleplerini dile getirdi. Bakan Bozdağ, bu konuda milletvekillerinin öneri ve görüşlerini aldı.

Bakan Bozdağ'ın konuşmasında, "Milletvekili milleti temsil eder. Milletin taleplerini iletir. Milletimizin talepleri bizim için önemlidir. Milletimizin taleplerine kayıtsız kalamayız. Milletvekili telefonuna çıkmayan bakan yardımcısı veya genel müdür, bürokrat olursa onu derhal görevden alırım" dediği bilgisi aktarıldı.

Yorumlar (12)

Çorum'lu 2 Yıl Önce

Çorum'un elindeki yatırımların hepsini alan BEKİR BOZDAĞ 'dan mı medet umuyorusunuz. Çorum' un en büyük düşmanıdır. Çorum'a yatırımlarda taş koyanlardan birisidir. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Söz bir... 2 Yıl Önce

Bir zamanlar Fetöye metiyeler düzen bu adam daha önce bakanlık görevden alınmıştı, şimdi ise tekrar Bakan yapıldı.Kim anlar,kim bilir, ben anlayamadım dostlar. Çorum'a yardım yapacak biri değildir, bu bakan.

ak partiye davaya reise ZARAR... 2 Yıl Önce

çorumlu

Vatandaş 2 Yıl Önce

Bu vatanadas size gereken cezayı verecektir .

adsız 2 Yıl Önce

Görevden alırım...Açıklaması kulağa hoş gelmiyor.Millet vekilinin arama kriterleride belirlense uygun olur diye düşünüyorum.

Muzaffer kara 2 Yıl Önce

Sayın bakanım benim banka ile bir sorunum var iki yıldır çözümü yok.veikin adına 1402.80 TL aldılar aldılar evraklar elimde resmi belge şimdide baka müdürü tehdit ediyor.yani buroratiiz vsayin vekilimiz i dinlemiyor wassapvyazismalari ve tarih sayılı yazılar mevcuttur.

Muzaffer kara 2 Yıl Önce

Nekadar inansak

Hlaz 2 Yıl Önce

Yav he he

Seçmen 2 Yıl Önce

Seçmeninin telefonuna çıkmayan milletveilini de millet görevden alır elbet.

crm 2 Yıl Önce

Bu şekilde davranarak devlet memurlarını siyasilerin oyuncağı haline getirdiniz. bu işin otokontrolü olması lazım. Siyasilerin devletin kaynaklarını kendilerini parlatmak için harcama istekleri var sen bu şekilde davranırsan kim bu kaynakları koruyacak sayın bakan.

Oğuz 2 Yıl Önce

Oğuz bey vekilimiz olarak Sayın Bozdağ a sorarsınız? Yüz bin nüfuslu Yozgat a ne akla hizmet Şehir hastanesi yapılmış. Bu kaynak israfına girer mi? Bu yatırımın 300 bin nüfuslu Çorum a yapılması devletin kaynaklarının yerinde kullanılması açısından daha mı uygun olurdu. Ayrıca ihraç yapan Çorum, vergi veren Çorum. Hızlı tren, şehir hastanesi ve havayolu yatırımı alanda Yozgat. Bu durum kul hakkına girer mi?

abdullah şahinbaş 2 Yıl Önce

sayın vekilim işkur mûdr ali şahanı aldirdıgın icin alnından ôpųyorum õzel idareyede bi el atman lazım chp lilei ise alanları

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.