habercim19.com özgür haber özgür yorum

O soruya kısa cevap

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

SİYASET

Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer o soruyu Karadağ'a sordu

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, parti binasında akşam saatlerinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ile yaptığı basın toplantısı sonrasında o soruyu cevaplandırdı.

Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’in aday belirleme sürecinde yaşanan gerilim ve gel-gitlerle ilgili sorusuna AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ kısa bir cevap verdi. Karadağ, “Aday tanıtımı ve basın toplantısı kulis bilgileri. Cumhurbaşkanımız araştırmasını yaptı, Çorum’u, belediyeyi en iyi yönetecek kişinin bu alanda uzman olan değerli kardeşim Halil İbrahim kardeşim olmasına karar verdi. İlk kararı da budur, son kararı da budur.” dedi.

Yorumlar (13)

Karaca 5 Yıl Önce

Allah ona en kısa zamanda istifayıda nasip etsin inşAllah.

Metin 5 Yıl Önce

Bir şahsın belediye başkanı olmasını engelleyen şey, aynı kişinin il başkanı olarak kalmasını da engellemelidir. Seçim öncesi il başkanı gitmelidir. Ne kadar erken istifa ederse, o kadar bu partiye iyilik etmiş olur.

Vatandaş 5 Yıl Önce

O soruyu cevapladı yazınca haber çok merak ettim cevabını ama yanlış soruyu sormuşlar :) evet mehmet karadağ istifasını ne zaman sunacak herkes merak ediyor. Teşkilat içerisinde bu başkana saygı bitmiştir. Türkiyedeki tüm adayların açıklanmasının ardından istifası alınacaktır. Az daha gezsin bakalım.

yürek 5 Yıl Önce

Yorum yapanlar yüreğiniz varsa isim soyisminizi yazın yorumun başlığına ;)

Gizemli 5 Yıl Önce

Bir insanı bu kadar hemen harcıyorsunuz ya helal size Çorumlular. Eeeeee Çorumlunun yaptığını kimse yapmaz....

gyt 5 Yıl Önce

harcasan ne olur harcamasan ne olur. gizemli. sanki harcadıgınız milyonlarca hizmet üretmiş bir bilim adamı. alt tarafı da üst tarafı da zaten belli. sanki Çorum da çok kaliteli insanlar yaşıyor herkeste harcıyor. komedi ya.

CTT 5 Yıl Önce

eee sende de yürek yok demek ki ismini yazmamışsın... hahaaa

Özel 5 Yıl Önce

Yazık çok yazık bir an önce istifa etsin de çorum'a daha fazla rezil olmasın yeter artık daha düzgün kişiler gelsin

Özel 5 Yıl Önce

Mehmet Karadağ iller arası son dört aydır yönetimi ile birinci sırada idi il başkanları ve teşkilat olarak geçen ay yani Ekim ayı %97.27 ile ikinci sıraya gelmiştir il başkanlığını alırken 48 inci sırada olan il teşkilatını birinci sıraya çıkarttı bu yüzden atıp tutmaları gerek yok milletin kim ne olduğunu biliyor belediye başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun Rabbim ikisininde ayağına taş değdirmesin Çorumlu hemşehrilerim buralara böyle yorumlar atarak millete kendimizi guldurmeyelim #sizinleyizbaşkanlarım

mustafa 5 Yıl Önce

İstifa etse neee etmese ne...Kim takarki artık..İcraat yok,çalışma yok,gayret,samimiyet,azim yok....Zaten kendisi bunu biliyorsa çoktan etmeli...

ADEM 5 Yıl Önce

YÜREK İSİMLİ ŞAHIS BAŞKARINDAN İSTEDİĞİN ŞEYİ ÖNCE KENDİN YAP SEN ADIN SOYADINI KULLAN

Öz çorumlu 5 Yıl Önce

Şu saatten sonra o makamda durduğu her dakika ak parti nin hanesine ekşi olarak yazılacaktır haa bi'de yürek rumuzlu yüreksiz sende yaz adını, benim adım haşim kalaycı....

mertçe 5 Yıl Önce

herkesin bildiği ancak dile getiremediği sorunu Ak Parti vekilleri ve Ak parti yetkilileri neden unutturmaya çalışıyor. Seçilmek, seçim kazanmak İslam ahlakından daha mı önemli? Yazık çok yazık.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.