habercim19.com özgür haber özgür yorum

Soylu Çorum’a müjde ile gelecek

SİYASET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çorum’u ziyaret edeceğini, ayrıca bir müjde vereceğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çorum’u ziyaret edeceğini, ayrıca bir müjde vereceğini açıkladı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bakanlığın bahçesinde görüştü.

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, yaptığı açıklamada, “Güzel insan kıymetli İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu MKYK Üyesi Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan ile birlikte ziyaret ettik. Bakanlığımızın bahçesinde yaptığımız gezide Çorum'a geleceğini ve Çorum'umuz için güzel bir müjdesi olduğunu söyledi.” dedi.

Yorumlar (12)

ALİ 4 Yıl Önce

Berat ile ilgili olmalı

metin 4 Yıl Önce

Hava alanının müjdesini mi verecekmiş hayırdır

Slm 4 Yıl Önce

Hadi hayırlısı

Sami 4 Yıl Önce

Demiryolu konusu görüşülür.

İskilipİli 4 Yıl Önce

İskilip e Polis Meslek Yüksek Okulu lüjdesi vereceği umudundayım. Mekan Eski Cezaevi ve Hastane kapüsite bu yıl 300 öğrenci olur. Adın yaşar Süleyman bakanım.

Don Kişot 4 Yıl Önce

Sayın Bakanım sizi severim ama umutlarımızla oynamayın nolur. Sakın bu müjde çorumdan merzifona daha kestirme yol yapacağız olmasın.

Ben beklerim merakla 4 Yıl Önce

Acaba Çorum sanayi tecrübesinden yararlanarak Kıdıkkale veya Konyade konyada kudulacaeı açıklanan silah üretiminin bir ayağı de Çoruma mı alınacak cok marak ettim haydi söyle söyle

ben biliyorum 4 Yıl Önce

Milli egitim mudurunu surgun eyme mujdesiyle gelecekler. onun sozunu almislar. bunlardan baska icraat beklemek yazik olur.

Corumlu 4 Yıl Önce

Her gelen bir mujdeyle geliyor ortada hic bir sey yok resim cekinip caka satmakla olmuyor bu isler secim geçeli 1 sene olacak nerde projeler hep hava civa göz boyama sayin belediye baskanın daha dikili agacı yok

Muştü 4 Yıl Önce

POLİSEVI, POLİS GAZINOSU YAPACAK ÇORUMA Ne zannettiniz ASC POMEM Mİ YAPTIRACAK ÇORUMA GEÇ ONLARİ

ak partili osman 4 Yıl Önce

hey gidi günler bakanlığın bahçesinde tesadüfen karşılaşmayı görüşme diye anlatıyorlar ya...randevu alın makamda görüşün. Ak partinin ak partili ile ilgisi olmayan kadrolara kalması da kader

Yasemin 4 Yıl Önce

Ak parti Ak partili olmayanlara iş verdi gerçek Ak Parti yi seven liyakatli kişilere yer vermedi Çorum'da

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.