habercim19.com özgür haber özgür yorum

SP Ortaköy’de Başkan seçti

SİYASET

Saadet Partisi Ortaköy İlçe Teşkilatının 1. Olağan Kongresi, geçtiğimiz Cumartesi günü yaptı.

Saadet Partisi Ortaköy İlçe Teşkilatının 1. Olağan Kongresi, geçtiğimiz Cumartesi günü yaptı.

İlçe Başkanlığına Vehbi Özdemircan'ın seçildiği kongrede, Saadet Partisi Ortaköy Teşkilatının 2015 Genel Seçimlerinde partinin kadroları da belirlendi. Kongrede Divan Başkanlığına Sinan Yılmaz, Divan Başkan Yardımcılığına Ömer Doğan ve Divan Katipliklerine İbrahim Zorlu ile Osman Kurşun getirildi.

Divan Başkanı Sinan Yılmaz, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, “Çorumumuz’un güzide ilçesi olan Ortaköy ilçemizde gerçekleştirdiğimiz 1. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor ve seçilecek tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Kongrede eski İlçe Başkanı Kemal Kurt da bir konuşma yaptı. Kurt, “Hakkın yeryüzünde hakim olması için çalışan Milli Görüş kadrolarının yaptığı çalışmalar insanlarımızın hak ettiği güzel günleri sağlayacak ve huzur içerisinde Saadet dolu günlerin gelmesine vesile olacaktır.” diyerek, bugüne kadar kendisi ile çalışan tüm arkadaşlarına teşekkür edip, seçilecek olanlara da başarılar diledi.

‘Zafere vesile olacak çalışmalar yapacağız’


Kongrede İlçe Başkanlığına seçilen Vehbi Özdemircan da, “Bize bu görevi layık gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve bundan sonra Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi’nin en büyük zaferine vesile olacak çalışmaları yapacağımıza söz veriyoruz.” dedi.

Kongrede yaptığı konuşmayla güncel konular hakkında katılımcılara bilgiler veren Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ise, kısa süre önce Fransa’da Carlie Hebdo dergisinde öldürülen 12 kişinin ölümünün arkasından gerçekleştirilen yürüyüşe katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mazeretinin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini, Müslümanlar’ın kutsalına hakaret eden, söven bir grubun hangi şart altında olursa olsun kabullenilemeyeceğini söyledi.

Cıdık, “2 aydır yoğun bir tempoyla seçimlere hazırlık çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda ilçe kongrelerimizin çoğunluğunu yaptık ve Şubat ayı içerisinde de Allah’ın izniyle tüm kongrelerimizi tamamlamış olacağız.” diye konuştu.



Yorumlar (1)

yolcu 9 Yıl Önce

Zaferi müjdecisi kardelen çiçeği gibi bir haber hayırlı olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.