habercim19.com özgür haber özgür yorum

Uslu, 'Görevimi yaptım, vicdanen rahatım'

SİYASET

Memleketi Alaca'da konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Uslu, görevini yaptığını, vicdanen de rahat olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ile birlikte memleketi Alaca’da bayramlaşma programına katılan AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, görevini yaptığını, vicdanen rahat olduğunu açıkladı.

İlçe parti yöneticilerinin katıldığı programda konuşan Uslu, “Seçime kadar Çorum’dayım. Ne görev verilirse de koşa koşa yapacağız. Bizim için asıl olan hizmettir, davadır.” dedi.

Alaca’ya yaptığı hizmetleri özetleyen Uslu, “Görevimi yerine getirmenin vicdani rahatlığı içerisinde görevimi bir sonraki arkadaşlara devredeceğim. Bu hizmetler devam edecek” diye konuştu.

Yorumlar (3)

İskilipden 6 Yıl Önce

Süper İskilip eridi nufusa bakınız esnaf sayısına bakınız İskilip Çorum yolu bakın ne halde tek gidiş geliş başka şehir ilçelere bakınız ne güzel sosyal devlet sağlık eğitim ulaşım yapmak zorunda hastane 8 yılda bittti başka yerde söylediğimde kimse inanmıyor nasıl olur oldu işte 100 yataklı hastane 8 yılda bitti güzelim park gitti Tosya yolu dile bile alınmadı Reis sayesinde vekil oldunuz Reis derki " eşşek ölür kalır semeri insan olur kalır Eseri" ne diyelim vicdanınıza TOSYA İSKİLİP YOLU BİR MÜJDE REİS DEN HEMDE BEKLİYORUZ

Hilmi 6 Yıl Önce

ayıran, ötekileştiren, kinleştiren, küçümseyen.hor gören, nefret eden, uçağı havada gösteren, arkadaşları malum sebeplerden dolayı, partiden ve belediyeden uzaklaştırılan bir güruh sonunda uzaklaştırılacaktır.

Mertçe 6 Yıl Önce

Senin vicdanın önemli değil. Bizim gördüklerimiz önemli sayın Uslu biz seni asla affetmeyeceğiz. Biz uçağı havada görenleriz istersen Zeki Gül'ü de al git en büyük faydan bu olur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.