habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yozgatlı aday da Çorum’dan dertli

SİYASET

İsmi bazı gazetelerde ve sosyal paylaşım sitelerinde polemik konusu olan AK Parti Yozgat Belediye Başkan Aday Adayı...

İsmi bazı gazetelerde ve sosyal paylaşım sitelerinde polemik konusu olan AK Parti Yozgat Belediye Başkan Aday Adayı Satılmış Erdoğan, Çorum’un bir zamanlar Yozgat’a bağlı olduğunu, ancak şu anda Çorum’un hizmetten yoksun kalan Yozgat'ı geçtiğini söyledi.

İsmi nedeniyle bazı sosyal paylaşım sitelerinde polemik konusu olan Erdoğan, Yozgat İHA kaynaklı haberde bakın neler söylüyor; “ “Başbakanımızla aynı soyadı taşımaktan gurur duyuyorum. Başbakanımız isterse adımı değiştirmeye hazırım” dedi.

Yozgat için hazırladığı çılgın projeleriyle ismini duyuran ve AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Satılmış Erdoğan, bazı ulusal gazetelerde ve sosyal paylaşım sitelerinde, adı ve soyadıyla ilgili hoş olmayan bazı karalama kampanyalarının yapıldığını söyledi.

Adının Satılmış, soyadının ise Erdoğan olduğunu ve bundan utanılacak bir durumun bulunmadığını ifade eden Erdoğan,”Ben doğduğumda annem-babam bu ‘Satılmış’ ismini koymuş ve bundan utanmıyorum, gururla şerefle taşıyorum. Adaylığımı açıkladığım günden bu güne sadece Yozgat için sunmuş olduğum projeler ve çalışmalarım çok büyük ses getirdi. Bunlardan rahatsızlık duyan bazı çevreler isimim ve soyadımdan dolayı yapmış oldukları mesnetsiz ve çirkin davranışlardan dolayı duymuş olduğum rahatsızlığı paylaşıyorum” dedi.

Satılmış isminin Allah’a adanmış manasına geldiğini ve Türkiye’de bu ismin çok sayıda bulunduğunu vurgulayan Erdoğan, “İsmimden hiçbir rahatsızlık duymadım. Bir dünya lideri olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı soyadı taşımaktan mutluyum ve gururluyum. Benim ismimi ve soyadımı kullanarak bir takım yazı yazanların, AK Partiyi yıpratmak için çalıştığını çok iyi biliyorum. Ben partimi, şehrimi, vatanımı çok seviyorum adım ve soyadımla da gurur duyuyorum. Yozgat için çalışmaya devam edeceğim. İsim bir temsildir, adımı ve soyadımı malzeme yapacağınıza buyurun Yozgat’ımızı ve Türkiye’yi nasıl geliştiririz, nasıl imar ederiz onun konuşalım, onunla ilgili fikir ve projeleri tartışalım. Bu ülke hepimizin hep birlikte yaşıyoruz” diye konuştu.

Erdoğan, “Sayın Başkanımız isterse, 45 yıldır gururla, şerefle taşıdığım adımı değiştirmeye hazırım, Başbakanımızın vereceği isimi almaya ve taşımaya da hazırım. Yüreği yeten varsa projelerle ilgili konuşsun, fikirleri varsa fikirlerini ortaya koysun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Aday Adayı Satılmış Erdoğan, daha sonra hazırladığı çılgın projesini animasyonla tanıtımını yaptı.




İHA


Videoyu izlemek için tıklayın:

//www.59saniye.com/aday-adayi-yozgatli-satilmis-erdoganin-cilgin-projeleri/

Yorumlar (1)

İ.Eren 10 Yıl Önce

şöyle çılgın procesi olan bir başkan adayımız olmadı ben ona yanıyorum.. yozgat'tan aday transferi mi yapsak ?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.