habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ahlatcı'dan Bozdağ'a: 'Sizi biraz üzeceğiz'

SPOR

Yusuf Ahlatcı, ‘Şanlıurfaspor bu sene şampiyon olacak’ diyen Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ'a cevap verdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, ‘Şanlıurfaspor bu sene şampiyon olacak’ diyen Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ'a cevap verdi.

ŞAMPİYON ÇORUM FK OLACAK

İşte Ahlatcı’nın o cevabı:

"Sayın Adalet Bakanımız, sizi çok seviyoruz ama bu senenin şampiyonu Çorum Futbol Kulübü olacaktır" diyen Yusuf Ahlatcı, "Adalet Bakanımız, AK Parti 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayımız Sayın Bekir Bozdağ Bakanımız sizi çok seviyoruz.

ŞANLIURFA'YA PLAY OFF'TA BAŞARILAR

Ancak bu konuda sizi biraz üzeceğiz. Şampiyon kırmızı siyah Çorum FK olacaktır. Şanlıurfaspor'umuza Play-Off'ta başarılar diliyoruz. Kardeşliğimiz bakidir" dedi.

Yorumlar (10)

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 1 Yıl Önce

Bekir Bozdağ tam bir Çorum düşmanıdır. Çorum'un elindeki bütün YATIRIMLARI alan BEKİR BOZDAĞ, şimdide futbola el attı. Çorum fk'nın elinden şampiyonluğu alır, alırsada hiç şaşırmayın.

Şaşkın ördek 1 Yıl Önce

Fenerbahçe'nin şampiyon olmamak için direndiği gibi Akparti de Çorum dan oy almamak direniyor. Ha olduki bir hakem hatasıyla Urfa şampiyon oldu. Bu boş boş konuşmanın hesabını kim verecek.

Evet 1 Yıl Önce

Ak parti sizi biraz üzeceğiz

İlk defa 1 Yıl Önce

Helal olsun vekilim corumun hakkını savunan Bi abimiz oldu teşekkürler Yusuf Ahlatcı yolun açık olsun Allahim utandırmasın

Has Çorumlu 1 Yıl Önce

Helal olsun gereken cevabı vermişsiniz şehrimizin hakkını yedirmeyeceğinizi umuyoruz

Ne olur üz 1 Yıl Önce

İyi olur ne olur üz. Çorum o kadar düzlük yatırımlık alan ki ama sanki çukur var her şey etrafından dolanıyor YHT, Tren yolları, havaalanları, Çevre yolları, Askeri tesislir vz üz, üzülsün

YHT 1 Yıl Önce

ULAN ELİMİZDEN YHT GİTMİŞ,BUNLAR HALA FUTBOL DAN BAHSEDİYOR.NE YAŞIYORSUNUZ SİZ.BİZDE SİZİ ÜZECEĞİZ.....

Kanunni19 1 Yıl Önce

Yahu bakan futboldan anlamıyo oradada ne desin kaybettikmi desin,biraz halden anlayin kramponlarını giyip sahaya cikacakhali yokya

HAKKA TAPAN 1 Yıl Önce

Yusuf bey üzerinize alınmayın.Ankara Sivas hızlı trenine bakaa bakaa kaldık.Bu sefer Çorumlu olarak bu sefer bizde sizi üzeceğiz.Belki siz 1 çok üzülmezsiniz ama 2 yi kesin üzeceğiz.

Bakman 13 Ay Önce

çorumun maçlarını adalet bakanlığından atanan hakimleremi yönettirecek acaba?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.