habercim19.com özgür haber özgür yorum

Enes'imiz Avrupa Şampiyonu

SPOR

Enes Kavlu Avrupa Şampiyonası’nda final maçında Fransız Abdoullah Nakaev’i yenerek altın madalya almaya hak kazandı.

Çorum’un İskilip Belediyesi İskilipspor Güreşçisi Enes Kavlu Avrupa Şampiyonası’nda final maçında Çeçenistan asıllı Fransız güreşçi Abdoullah Nakaev’i yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'te düzenlenen şampiyonada, U15 kategorisinde 52 Kg'de İskilipspor Güreşçisi Enes Kavlu, final maçında Fransız rakibini yenerek altın madalya almaya hak kazandı.

Yorumlar (8)

Çorumlu 2 Yıl Önce

Aferin Enes.Başarılarının devamını dilerim.

Öz İskilip li 2 Yıl Önce

Şampiyonlara, İskilip te çalışacak bir kapalı spor salonunu çok gören Çorum siyasetine ve bürokratlarina kapak olsun. Evlerinde duş almak zorunda kalarak Şampiyon, anlayın.

Fikret 2 Yıl Önce

Azim tekneden süt çıkarirmis, artık anlayında bu şampiyon çocuklara sahip çıkın, Enes ve arkadaşlarına İskilip e kapalı salonu çok görmeyin.

İskilipİli 2 Yıl Önce

Helal olsun. Ailenin ve Şampiyonun azmi. İskilip e yatırım yapılarak çok şampiyon çıkartılmalı. Yolu açık olsun

Hasan 2 Yıl Önce

Avrupa Şampiyonluğu çok önemli bir haber, diğer Çorum gazeteleri İskilip kıskançlığından haber yapmıyor, haber değeri olmayan ıvır zıvır işlerle uğraşın, teşekkürler Mustafa bey.

Çorum daki İskilip 2 Yıl Önce

Avrupa Şampiyonluğu Çorum da değil, Türkiye de nadir çıkar, helal olsun Habercim e, uygunsuz şartlarda antrenman yapan, duş dahi alamayan gençlere sahip çıkın, göreceksiniz dünya şampiyonuda çıkacak İskilip den.

İskilip 2 Yıl Önce

Vekiller hani İskilip e çokkk borcunuz vardı, Oğuzhan Efendi nerede kaldı İskilip çocuğu, İskilip in ekmeğini yiyen Gavuncu ortada yoksun MYO namus meselendi, AsC uzun kayıp, çalışan memuru sürme peşinde dümen, Reis üçünüde siler, Çorum a yeni kan, Bakan olacak vizyonda adam gibi adam lazım.

osmancikli 2 Yıl Önce

helal olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.