habercim19.com özgür haber özgür yorum

Özcan ve Ahlatcı’dan ortak açıklama

SPOR

Fatih Özcan ve işadamı Ahmet Ahlatcı’yı işyerinde ziyaret ederek ortak açıklama yaptı.

Yeni Çorumspor Kulübü eski Başkanı Fatih Özcan, bugün işadamı Ahmet Ahlatcı’yı işyerinde ziyaret ederek ortak açıklama yaptı.

İLK AÇIKLAMA ÖZCAN'DAN

Yeni Çorumspor Başkanı Hamit Işık’ın dün yapılan toplantı ve sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede takımın lisans işlemleri nedeniyle sahaya çıkamayacağını belirterek, şahsına göreve ‘dön’ çağrısı yaptığını hatırlatan Özcan, “Bu gönül ve aşk işidir. Ekranda şov yapmakla olmuyor.” Dedi.

AHLATCI'YI VE FİRMASINI ÖVDÜ

İşadamı Ahmet Ahlatcı ve firması Ahlatcı Holding’e övgü dolu sözler sarf eden Özcan, Çorum’da Yeni Çorumspor’a en somut katkının Ahmet Ahlatcı tarafından yapıldığını savundu. Özcan, Ahlatcı ile yaptığı görüşmenin ardından yeniden kulübün başına geçme kararı aldı.

AHLATCI: 'KULÜBÜN BAŞINDA FATİH ÖZCAN OLMALI'

Daha sonra söz alan işadamı Ahmet Ahlatcı da, Yeni Çorumspor’un başında Fatih Özcan’ın bulunması gerektiğine dikkat çekerek, bunu şehrin yöneticilerinin de anladığını söyledi. Ahlatcı, Yeni Çorumspor için daha önce Fatih Özcan’ın kamuoyuna açıkladığı destek sözlerini ve alternatif projelerini tekrarladı. Şehrin takımının kendi ayakları üzerinde duracak gelire sahip olmasının önemine işaret etti.

Toplantı sonrası tekrar söz alan Fatih Özcan, Yeni Çorumspor’a verilecek yerle ilgili AHL AVM’ye gidileceğini, ayrıca külüpte kendisinin ayrıca bir basın toplantısı düzenleyeceğini sözlerine ekledi.

AHLATCI: 'AŞGIN'A BİN KERE TEŞEKKÜR EDERİZ'

Gazetecilerin bir sorusu üzerine konuşan Ahmet Ahlatcı, bir çok belediyenin şehir takımına önemli yardımlarda bulunduklarını gözlemlediklerini söyledi. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın, Fatih Özcan'ın Ahlatcı'ya katkılarından dolayı defalarca teşekkür ederken kendisine bir kere bile teşekkür edilmemesini eleştirmesini de doğru bulmadığını vurgulayan Ahlatcı, "Önemli olan şehrin ortak paydası olan takımın durumu. Fatin Özcan bana teşekkür etmiş, ona etmemiş bunlar önemli değil. Biz belediye başkanına bir kere değil, bin kere teşekkür ederiz." diye konuştu.

YENİ ÇORMSPOR'A STORE MAĞAZASI

Basın toplantısı sonrası AHL AVM'de Yeni Çorumspor için Store Mağazası yeri belirlendi. Söz konusu alanın kulübe ücretsiz verildiği açıklandı.

Yorumlar (18)

Ahmet 5 Yıl Önce

Ahlatcıda ne dediğinin farkında değil. Madem öyle ver 5 milyon kimseye ağız eğdirme Fatih Özcan ı .

Ermemiş 5 Yıl Önce

Fatih Özcan hala şov peşinde hatta bu yıl için sağdan soldan ne kadar gelir olursa onun için o kdr iyi. Çünkü takıma harcadığı parayı hemen geri alacak bu kadar da Çorumspor sevdalısıdır arkadaş

Çorumlu 5 Yıl Önce

Takımın adı ahlatçı çorumspor olsun takım süper lige çıksın

Cemal ates 5 Yıl Önce

Ermemiş rumuzlu arkadaş yıllardır ikinci ligecikmak için dünya para harcandı azcik insaflı konuş bu takımı ikinci lige çıkaran bastacidir on lira verip tribünde oturmakla olmuyor

tolga 5 Yıl Önce

Filmin birincisinin çekimleri tamamlandı... sırada ikincisi var... Ahlatçı.. kişilere göre çorumspora destek olacaksan hiç olma.. üniversite kampüsü yerinde sayıyor.. kampüse bir binada sen yap da görelim büyüklüğünü...

Görünen 5 Yıl Önce

Her iki isimde spor üzerinden gösteri yapıyor.

erdal 5 Yıl Önce

boşuna kişileri eleştirmeyin teşekkür edeceginize insanları tenkit ediyorsunuz hem Ahlatçıya hemde Fatih Özcana binlerce tşkler

Çorum 5 Yıl Önce

Yahu adam hala b.başkanına sataşma gayretinde , erkeksen çıkarsın karşısına adam gibi konuşursun , hala hava dersindesin, belesiye sana borçsuz takım verdi , ismini değiştorsin e derneğede devir ettin e bir zahmet takımın gelirini giderinide sen ayarla , parayı beleduye verdikten sonra neden takımı devretti adı neden değişti, sen koskoca çorumspor başkanı olacaksın sağda solda ağlayacağına çık adam gibi görevini yap.

Ahmet Köse 5 Yıl Önce

F.Özcan amatör oyuncu gibi, şov yapmaya çalıssada onuda beceremiyor. Ulan ne kadar boş bir adammış. Bizde bir sanmıştık. Bu adam takim felan yönetemez, hâlâ belediye başkanı ile uğraşıyor. Belediye başkanı keriz mi, saf mı sana para akıtsın. Sıfırdan borçsuz kulüp vermiş, madem başkanlığı beceremiyorsun ne diye belediye başkanına saldırıyorsun. Ahlatcida kendini düşünüyor, şov yapıyor. Özel hastaneyi de sattı. Banka açma iznini alsın, AVM yide satacak. En kârlı yatırımın banka kurmak olduğunu biliyor. Millete faiziyle para satacak. Bunlar mi memleket sevdalısı???

Adam 5 Yıl Önce

Sn Ahlatcının satın almadığı bir Çorumspor kalmıştı. Fatih Özcan da bonusu hayırlı olsun.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Adamı sanki zorla kovdular. Niye gittin arkadaş. Belediye Başkanı ile derdiniz ne? Gel bakalım bir daha gelde görsün millet. Bu arkadaş tekrar gelirse aradığını bulamayacak inşaAllah biz yanılırız.

Ahmet 5 Yıl Önce

Arkadaşlar Eğer Çorumu ve Çorumsporu azıcık seviyosanız bu iki ismi eleştirmeyin artık.Eleştirecekseniz başka isimleri elestirin.Stadı bitirmeyenleri hastane otoparkina asvalt atamayanlari hastaneye 1 yıldır romatoloji hemotoloji doktoru getiremeyenleri eski hastaneyi yapamayanları havaalanını yapayanları vw fabrikasını Coruma kazandiramayanları v.s.eleştirin biraz.Savulun YENİ ÇORUMSPOR geliyor.

salih 5 Yıl Önce

Sayın Ahlatcıya ve sayın Fatih beye takıma sahip çıktıkları için binlerce teşekkürler.Siz olmasaydınız takım kesin düştüydü.Dolayısıyle ÇORUM da bir alt lige düştüydü.Tekrar teşekkürler.

ahmet 5 Yıl Önce

Bu ermemiş ve adam rumuzlu arkadaşlar Bence Çorumlu değil.Yozgatlı plmasın.

Yibitaş ve Bozok Üniversitesi 5 Yıl Önce

VAllahi doğru,Yozgat'ta Yibitaş Çimentonun eski sahibi Erdoğan Akdağ üniversiteye anahtar teslimi kampüs yapmış ve bağışlamış.Çorum'da tek bir bina yapan var mı?Reklam var.Çorumspor üzerinden reklam yapılıp,ticari sonuçlar alınmaya çalışılıyor.

Ermemiş 5 Yıl Önce

Cemal bey madem öyle niye gidip geliyor. Çünkü şirkete çevirdiği takım kendi kucağında kaldıra ondan. Helal olsun çalıştı çabaladı ama ne oldu kucağında patladı. Belediye ve ahlatcı dışında kimse sahip çıkmadı takıma. O kdr zengini var çorum un nerdeler. Belediye başkanına da etmedik laf kalmadı ama adam hala destek vereceğim diyor. Her ikisinin hakkını verelim öyleyse

Yeni Kopar Spor 5 Yıl Önce

Arkadaş spor üzerinden birileri ağlik kabadayılık ,siyaset , ticaret yapmayı bıraksın. Memleket te başka sorun mu kalmadı.Havasını atacak varsa cebinden atsın. Vatandaş devletine vergi veriyor.Belediyenin böyle bir görevi yok. Milletin parasını vatandaşa harcasin spor gönül işidir. Para ile yapılmaz. Fenerbahçe milyon dolar harcıyor sonuç yok. Ali koç nasıl kendi parası ile takıma sahip çıktı ise iş adamlarıda sahip çıksın.

Berat 5 Yıl Önce

Kesinlikle doğru. Reklam peşindeler. Bir dahaki döneme milletveli olurlar belediye başkanı olurlar. Bu siyaseti bilmiyoruz ayağına yatıyorlar ama iyi oynayıp kıvırıyorlar :)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.