habercim19.com özgür haber özgür yorum

TFF onaylamadı, Başkan İstanbul'da

SPOR

orum Belediyespor’da isim değişikliği için TFF’ye yapılan müracaatın kabul görmemesi üzerine kulüp başkanı İstanbul'a gitti.

Çorum Belediyespor’da isim değişikliği için TFF’ye yapılan müracaatın kabul görmemesi üzerine hareket geçen Kulüp Başkanı Fatih Özcan, bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Çorum Belediyespor yönetimi daha önce yaptığı isim değişikliği müracaatının kabul görmemesi sonucu soluğu İstanbul’da aldı. Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Başkan Yardımcısı Hamit Işık, Hukuk İşleri Sorumlusu Başak Ak ve Kulüp Müdürü Samet Çelenk’ten oluşan heyet, sabah erken saatlerde İstanbul’da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu’na giderek gerekli görüşmelere başladı. Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve Başkan Yardımcısı Hamit Işık Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelirken, Hukuk İşleri Sorumlusu Başak Ak ve Kulüp Müdürü Samet Çelenk ise Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk İşleri Sorumlularıyla ayrı ayrı toplantılar yaptı. Şu saat itibariyle görüşmeler devam ederken, alınacak kararlar ve bu kararlardan sonrasında çıkacak sonuçlar ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulacak. Kulüp Başkanı Fatih Özcan, kulübün daha iyi yönetilebilmesi adına isim değişikliğinin gerçekleşmesini çok önemsediklerini ve bunun gerçekleşmesi adına her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar (3)

Mertçe 5 Yıl Önce

Çorumspor'u bitirmek için ellerinden geleni yapanlar nedense şimdi "ÇORUMSPOR" adını almaya çalışıyor. Ne garip değil mi? Külcü Çorumspor'un ahını aldı cezasını da belediye başkanlığından atılarak aldı. Şimdi sıra Zeki Gül'de...

Elvan 5 Yıl Önce

Tff neden kabul etmez acaba. Bunun örnekleri var yani futbol kulubü olmadında hiç bir sakınca olmaması lazım. Yalnızzzz bir cinlik yapmasın yönetim Çorum Futbol Kulubü yerine Çorumspor Futbol Kulübü diye karar alıp götürdülerseler federasyona Elbette kabul etmez Çünkü çorum spor diye faal bir kulüp var Kelime oyununa gerek yok Yoksa Çorum Futbol Kulübü nün bir sıkıntısı olmamalı Onyaylanmalıydı Kısaca yönetim sebebini açıklamalılar

Doğrucu davut 5 Yıl Önce

Hamit Işık'ın olduğu yerden hayır gelmez. Yakında Belediyespor'da Çorumspor'un atıldığı kuyuya atılır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.