habercim19.com özgür haber özgür yorum

Trabzonspor karşısında pozitif oyun oynamaya çalıştık

SPOR

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Trabzonspor karşısında oyunu çirkinleştirmeden pozitif oyun oynamaya çalıştıklarını söyledi.

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Trabzonspor karşısında oyunu çirkinleştirmeden pozitif oyun oynamaya çalıştıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 mağlup olan Ahlatcı Çorum FK'da Teknik Direktör Serkan Özbalta, "Buraya gelirken oyunumuzun gelişmesi adına bir müsabaka oynamak istiyorduk. Trabzonspor yıllardır yaptıklarıyla herkesin bildiği, saygı duyduğu bir camia. Abdullah Avcı'nın gelişinden sonra pozitif oyun ortaya koyan bir Trabzonspor, son Kayserispor maçı dışında tekrar toparlanmaya evirilen bir Trabzonspor'a karşı iyi şeyler yapabilme adına bazı çalışmalarımız oldu. Yapabildiğimiz kadar çalışma yaptık. Oyuncularımın performansı beni memnun etti. Trabzonspor'un nasıl bir ekip olduğunu biliyoruz ama oyun oynamak istedik. İyi işler yapmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

İHA

Yorumlar (4)

Abdullah 6 Ay Önce

Helal olsun Serkan hocaya,.Kararlı, güven veren ve mütevazı. Ama bu tevazuda ezikliğe yer yok. Adamsın.

AdAM 6 Ay Önce

Tebrikler Serkan Ozbalta ve Corumspor takim gayet guzel top oynuyor pozisyon uretebiliyor top cevirip pozisyon bulabiliyor

iskilipden 6 Ay Önce

Helal olsun yalnız tribünler boş idi bu maçın Çorum sahasında olması lazım idi. Keşke Çorumda olsa ne güzel olur idi. futbol turizmi Şehrimize güzel katkı sağlar Trabzonspor kalitesi belli ancak yensek ne güzel olurdu. olmalı Güzel oynandı Teşekkürler Çorumkartalları

Osmancikli 6 Ay Önce

Niye topu alınca geri oynuyoruz ben anlayamadım

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.