habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yeni stadyum yeni sezona hazır

SPOR

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen 15 bin kişilik stadyum, bu sezon Çorumspor FK maçlarına ev sahipliği yapacak.

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen 15 bin kişilik stadyum, bu sezon Çorum FK maçlarına ev sahipliği yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile devam eden yazışmalar nihayete erdi. Bakanlıkla sürdürülen yazışmalar neticesinde Çorum FK’nın yeni sezonda yeni stadyumda oynaması için hiçbir engel kalmadı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 10 Eylül 2020 Perşembe günü itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne gönderilen bir yazı ile yeni stadyumda yeni sezon maçlarının oynanabilmesi için hiçbir engelin olmadığının belirtildiğini söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün de bu yazıya istinaden Çorum FK’ya bir yazı ile bu durumu ilettiğini ifade eden Başkan Aşgın, “Yeni sezon, yeni stadyum, yeni bir başlangıç. İnşallah Çorum FK takımımız başarılırla dolu bir sezon geçirecektir. Yeni stadyumunda 1. Lige çıkacaktır. Yeni stadyumun bir an evvel tamamlanması ve Çorum FK’nın yeni sezon maçlarını bu stadyumda oynayabilmesi için Çorum Belediyesi olarak kararlı bir çalışmamız oldu. Stadyumumuz Çorum’umuza ve Çorum FK’ya hayırlı olsun.” dedi.

Çorum Belediyesi olarak tüm spor branşlarının gelişmesi için önemli destekler verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum FK başta olmak üzere şehrimizdeki tüm amatör spor branşlarına önemli katkılar sağlıyoruz. Çorum FK’ya en büyük desteği her sezon Çorum Belediyesi olarak bizler veriyoruz. Yasal imkânlar ölçüsünde bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Aşgın, stadyumun eksikliklerinin tamamlanarak hizmete açılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar (9)

Çorum Sevdalısı 4 Yıl Önce

Başkanım emeğiniz çok lakin Çorum FK yöneticileri tarafından karşılık bulmuyor çabalarınız geçenki basın toplantısında gördüm biz sizin ne yaptığınızın farkındayık

vermeyin 4 Yıl Önce

Çorum FK'ye niye destek olmak zorundasınız anlamıyorum. olmayın kardeşim, olmayın. Bizim paralarımızı, Çorum'un hizmete ayıracağı paraları niye özel bir kulübe veriyorsunuz. Vermeyin.

Vatandaş 4 Yıl Önce

Çorum FK yaptığınız destek için Çorum lu olarak teşekkür ediyorum, Türkiye de bir çok belediye başkanının yaptığı desteği yapıyorsunuz, artarak devam etmesini bekliyorum, saygılar başkanım

1967 4 Yıl Önce

VERMEYİN DİYEN ARKADAŞ.SEN NERELİSİN ÇORUMLU DEĞİLSİNDİR UMARIM ÇORUMLU OLUPTA ÇORUMSPORA HİZMET EDİLMEMESİNİ İSTEMEK ÇORUMLUYA YAKIŞMAZ!

Republic of Turkey citizen 4 Yıl Önce

Tüm Çorum halkına; Sayın Çorumlular,bu iş artık yılan hikayesine dönmeye başladı.En iyi takımlarımız Avrupa’da dünya genelinde eli boş geliyor.Futbol ölü bir yatırımdır.Başka sanat ve spor dallarına yönelmemiz ve bilinçlenmemiz çocuklarımıza spor sanat sevgisini aşılamamız lazımdır.Böyle büyük projelere büyük projelerin harcanması,uzun vakitlerin geçmesi israftır.Çorum’da hangi kişi 15.000 kişilik stadyumu dolduracak ? Trabzon-Çorum maçında 6-1 yenilmek için mi dolduracaksınız stadyumu.Sözün özü hemşehrilerim AKILLANIN,BİLİNÇLENİN,SORGULAYIN.

vermeyine cevap 4 Yıl Önce

vermeyin rümuzlu arkadaş sen ya Tokatlısın ya Yozgatlısın.Çorumlu olamazsın.İnadına hizmet inadına Şampiyonluk.

Salih 4 Yıl Önce

Çorum FK ya ve Çorum stadı için verdiğin emekler için çok teşekkürler başkanım.Sağolasın varolasın.

xyz 4 Yıl Önce

sunun yerine 2 3 fabrika acsaydiniz da millet ekmek yeseydi hep olu yatirim

Sporcu 4 Yıl Önce

İlk maç nerede yapılacak .yeni stadyum dami

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.