habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yine olmadı... 2-1

SPOR

‪Çorum FK bugün Ankara takımlarından Başkent Akademi FK ile karşılaştı.

‪Çorum FK bugün Ankara takımlarından Başkent Akademi FK ile karşılaştı.

Maç Osmanlı Stadı’nda saat 13.30’da başladı.

Karşılaşmada ilk yarı 0-0 sona erdi.

56. Dakikada Kıvanç'ın golüyle Çorum FK 0-1 öne geçti.

72. Dakikada Nezir'in golüyle Başkent Akademi skoru eşitledi: 1-1

Maçın uzatma dakikaları 90+3'te Yasin'in attığı golle Çorum FK Ankara deplasmanından 2-1 yenik dönüyor.

Yorumlar (7)

crm 4 Yıl Önce

geçmiş olsun, yaprak dökümü başladı, hayırlısı...

Çorum 4 Yıl Önce

Bu ne ya bu kadar da şansızlık olurmu, çoruma gelen takımlar yerde yatıyor vakit geçiriyor, 90+3 olurmu bu kadarda olmazya, hakemler sahamızda bizi doğradı, manisa, pendik, inegöl daha kaç puan gitti izlemedim yine bugün hakemin sayesinde kaybetmişikdir.

Veli 4 Yıl Önce

Olur olur bal gibi olur. Birazcık sabır. Kibirden enaneden bi arınsın başkan herşey olur. Hani omuz üzerinde baş bırakmıyordıya. Ona fırsat vermedi herkes kendi istifa etti gitti. Dahada gidenler olur az sabır...

Sezer 4 Yıl Önce

2 yarı için yapılan transferler cok yetersiz çok.Keşke gidenler gitmeyeydi gelenler de gelmeyeydi.Şu an çok farklı yerdeydik.Yazık.

Dogan 4 Yıl Önce

Corum fkdan hic bir şey olmaz iyi düşüşler

Öz çorumlu 4 Yıl Önce

Takımın fabrika ayarlarıyla oynarsan böyle olur fatih efendi. Herşeyi ben bilirim ben yaparım ben ne dersem o olur mantığıyla devam edersen al sana sonuç. Bu takım senin babanın çiftliği değil sende bu takımın sahibi değilsin. Bak kimse kalmadı etrafında çok bilen oğuzhan dan başka. Senden yeni tiyatrolar bekliyoruz. Millet senin döndürdüğün fırıldakları izlemekten takımı unuttu. Bu takımdan Bi cacık olmaz yürrüüü

Kadir 4 Yıl Önce

Öz çorumlu. Tabiki takım fatihin babasının değil ama kendisinin. Bu bir şirket A.Ş. yani şirketin sahibide oğluymuş diye söyleniyor. Yani kimse karışamaz adamın şirketi. İstediği gibi yönetir. Dernek kurarak parada topluyor. Belediyenin tesislerinde de duruyor. Kendi reklemınıda yapıyor. Çok zekice. Ahlatcıyı bile dize getir di:)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.