habercim19.com özgür haber özgür yorum

23 Nisan kavşağında değişiklik

YAŞAM

23 Nisan kavşağındaki çimlipeyzaj gitti, yerine...

Çorum Belediyesi Fatih Caddesi 23 Nisan Kavşağı’nda peyzaj değişikliği yaptı. Kavşaktaki çimler yerine renkli taşlar geldi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kavşaktaki değişiklikle ilgili, “Su ve zaman tasarrufu sağlamak için Fatih Caddesi üzerinde bulunan 23 Nisan Kavşağımızda susuz peyzaj çalışmamızı tamamladık. Hayırlı olsun.” açıklaması yaptı.

Yorumlar (12)

Bülent 5 Yıl Önce

Hayırlı olsun. Güzel gözüküyor...

Daima Hakimiyet 5 Yıl Önce

Ey yetkili olan şahıslar! Göz boyamanın bir alemi yok! Oraya taş dökeceğinize Çorumun berbat yollarını düzeltin. Hastanenin otoparkını asfaltlayın! Kaldırımları düzeltin. Yaya yollarını önemli hale getirin! Bisiklet yolları yapın şehre! Neyse benden bu kadar! Söyleyecek onca şey var. Lakin burası yeri değil! Siz yeşillikten uzaklaşmaya devam edin! Bravo...

Mahalleli 5 Yıl Önce

Güzel farklı bir uygulama olmuş ama renkleri kesinlikle değiştirilmesi gerekir. Bu zaman ve politik zeminde Yan yana gelmesi kabullenemez olan bu renkler çok rahatsızlık verici. HD/Pkk nın çaputlarının rengi.

Teacher 5 Yıl Önce

Bu nasıl zihniyet ya Tüm ağaçları kesin çiçekleri sökün gülleri yakın o zaman. Size oy veren zihniyetten de Allah cümle alemin hesabını sorsun.

Tolga 5 Yıl Önce

Bütün çimleri betona dönüştür su ve zamandan daha çok tasarruf edersiniz.

Katılıyorum 5 Yıl Önce

Pkk paçavrasına benziyor

... 5 Yıl Önce

hiç olmazsa etrafındaki beton refüjüde boyayında

ahmet 5 Yıl Önce

ne kadar iğrenç ve gereksiz bir işlem. belediye böyle gereksiz ve hiç kimsenin işine yaramayan işlerle uğraşsın. aaa durun en son beldiye başkanımız istanbula gitmişti demi oranın seçimi için uğraşıyordu.

Doğa 5 Yıl Önce

'Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı toprağa dikiniz' Hadisini sakallı bıyıklı dindar akp li tiplere hatirlatirim

Tolga 5 Yıl Önce

Küçücük yerden ne kadar su ve zaman tasarrufu sağlanır. Paranız ve zamanınız yoksa ben sulardım. Sanki çok büyük iş yapmış gibi hayır olsun diyor. Yarında kurdela kesip açılışını yapın.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Sayın belediye ulaşım yetkilileri hastanenin acil giriş tarafına otobüs durağı olursa güzel olur hafta sonları giriş sıkıntı oluyor...

İrfan 5 Yıl Önce

İlginç. Adam yerel yönetim çalışmış ama inne kadar anladığı yok. Zannediyor ki vakıf yönetiyorum. Hoş onuda lay lay lom yapıyormuştur. Bu kadar olur ancak. Güzelim yeşilleri kaldır, taş yığınıyla donat etrafını. Çok saçma bence.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.