habercim19.com özgür haber özgür yorum

4 bin nüfusa hizmet

YAŞAM

İl Özel İdaresi’nin 2013 Yılı Performans Planı’nda bulunan 10 kanalizasyon tesisi yapımı işinin 4 grup halinde ihalesi gerçekleştirilirken, çalışmaların sonucunda toplam 4004 nüfusa hizmet verilmesi planlanıyor.


4004 nüfusa hizmet

İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen projelerle, Çorum’un köylerine kanalizasyon yapımı çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Bu kapsamda Kargı ilçesi İnceçay, Osmancık ilçesi Avlağı, Uğurludağ ilçesi Küçükerikli, İskilip ilçesi Yalak, Bayat ilçesi Tepekutuğun, Sungurlu ilçesi İkizli, Alaca ilçesi Akçaköy, Mecitözü ilçesi Doğla, merkez ilçe Aksungur ve Karahisar köylerine yapılacak kanalizasyon tesisleri ile toplam 4004 nüfusa hizmet verilecek.

İhaleler 4 grup halinde yapıldı

İhale sürecinin 1. grubunda yer alan Kargı ilçesi İnceçay ve Osmancık ilçesi Avlağı köyleri için ihale aşaması tamamlanıp çalışmalara başlanıldı ve kanalizasyon inşaatında % 80 fiziki gerçekleşme sağlandı.

2. gruptaki Mecitözü ilçesi Doğla, merkez ilçe Aksungur ve Karahisar köyleri ile 3. gruptaki Sungurlu ilçesi İkizli ve Alaca ilçesi Akçaköy kanalizasyon tesisi yapım işinde ise ihale süreci tamamlanarak çalışmalara başlanıldı.

Son olarak 4. gruptaki Uğurludağ ilçesi Küçükerikli, İskilip ilçesi Yalak ve Bayat ilçesi Tepekutuğun köyleri kanalizasyon tesisi yapım işinin ihalesi yapıldı ve süreç devam ettiriliyor.




Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.