habercim19.com özgür haber özgür yorum

AK Parti'de yerel seçim hazırlığı: Adaylar böyle belirlenecek

YAŞAM

AK Parti, yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adaylarının belirlenmesi için anketlerden STK'lar ile görüşmelere kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

AK Parti, yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adaylarının belirlenmesi için anketlerden STK'lar ile görüşmelere kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda AK Parti'de yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adaylarının belirlenmesi çalışmalar sürüyor.

AK Parti, il, ilçe, büyükşehir belediye başkanlarının tümü ile ilgili memnuniyet anketleri düzenledi. 10 anket yaptırılan iller de bulunuyor. Bu yöntemle mevcut belediye başkanlarına halkın bakışı, memnun olup olmadıkları tespit ediliyor. Ayrıca o yörede öne çıkan yeni isimler olup olmadığı da belirlenmeye çalışılıyor.

150 BİN KİŞİ İLE TEMAYÜL

150 bin teşkilat mensubunun katılımı ile temayül yoklaması yapılacak. Burada partililere "Mevcut başkan devam etsin mi? Kimi aday olarak görmek istersiniz" diye sorulacak. Böylece teşkilatların mevcut başkan ve yeni adaylar ile ilgili görüşmeleri alınmış olacak.

KANAAT ÖNDERLERİ VE STK'LAR

Türkiye genelinde AK Parti teşkilatları kanaat önderleri, STK'ların görüşlerini de alıyor. O bölgede öne çıkan isimler tespit edilmeye çalışılıyor. Aynı zamanda milletvekilleri ile de görüşülüyor.

VERİLER HAVUZDA TOPLANACAK

Tüm bunlar bir havuzda toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu verileri de dikkate alarak belediye başkan adaylarını belirleyecek.

ÜÇ DÖNEM KURALI

İstanbul'un ilçeleri başta olmak üzere Türkiye genelinde çok sayıda üç dönemlik belediye başkanı bulunuyor. Bunların büyük bölümünün değiştirilmesi bekleniyor.

Haber7

Yorumlar (18)

Çorumlu 6 Ay Önce

Ak parti de genç dinamik büyük projeleri olan Eşref Mert CEYHAN aday olmalı vizyonu ve ufku geniş

Doğru Adam 6 Ay Önce

Ak parti de bildiğim kadarıyla Büyük Çorum Projeleri olan Eşref Mert Ceyhan desteklenmeli ve aday gösterilmeli dir kendisinin büyük projelere imza atabileceği kanatindeyim

Çorumda 6 Ay Önce

Şuan ve önceki başkanlardan hiçbiri aday gösterilmemeli Çoruma yeni bir yüz yeni bir başkan lazım

Eşref Mert CEYHAN 6 Ay Önce

evet bence de aday ben olmalıyım

Ay 6 Ay Önce

Ulukavakdaki kaldirim calişmasindan sonra ne halil iboya ne de Akpye oy yok, bi aracimizi koydugumuz yer vardi oda gitti elimizden!

sinan 6 Ay Önce

Ateşten gomlek giymeye ne meraklı ınsanlarmız var masAllah.. aynı ısımler her yere adaylar....sıkıldık artık

Sade vatandaş 6 Ay Önce

Reşit Keleş veya Mehmet Bektaş. Çorum bunları bekliyor.

ahmet 6 Ay Önce

muhsin dere belediye başkanı olmalı

İsmail 6 Ay Önce

Allah başka dert vermesin ne büyük derdiniz varmış çorumun ve ülkenin en büyük derdi size göre kaldırım genç olsam ülkeyi terketecem yaşımdan dolayı almaz hiç Bi ülke ama en iyisi gidip egeye yerleşmek bu kafa yapısındaki adamlara tahammül edemiyorum aynı havayı bile solumak istemiyorum

Ebabekir 6 Ay Önce

Başkan değil elçi seçiyoruz bize yön verirken kazançlı olalım diye ama nedense başkan kazançlı çıkacak psikolojisi maalesef hakim oluvermiş

Sade Vatandaş 6 Ay Önce

Bu dediklerin belediyeyi altin tepside Chpye sunmaktir.

Kale... 6 Ay Önce

Dostlar, Çorum Belediye Başkanı; "MUHSİN DERE" olacaktır. Çoruma hayırlı olsun. Başka aday da aramayın.

Taraftar 6 Ay Önce

Sade vatandaş rumuzlu arkadaş teklifine gülen arkadaşların ne kadar çok olduğunu bir bilsen böyle bir İstekte bulunmazdın.teklifini iyi düşünmeni tavsiye ediyorum.

Aday belli 6 Ay Önce

Adayımız belli Dürüst insan hasan belli Herşeyden önce Yaptığı iş belli Muhtarımdın ol artık başkan Kurtar bizi bu avaralardan

ismail 6 Ay Önce

Şehir sokak planlamasi yapamayana ne ulke teslim edilir, ne de dış politika. Seni ege paklamaz Maldivlere git buralara fazlasin!

YİNE BEN 6 Ay Önce

ASIM BALCI TÜM BİRİKİMLERİ İLE GELSİN MEMLEKETİ ÇORUM DAN ADAY OLSUN YOKSA AYIP EDER MEMLEKET HAKKI DİYE,VEFA DİYE BİRŞEY VAR

çorumlu 6 Ay Önce

Bence Muhsin dere sungurluya Aday olmalıdır iyi partiden orayı Almalıdır hani kendisi oranın öz çocuğu

Cano 6 Ay Önce

Değerli Corumlular Muzaffer kulcude anayasal hakkını kullanmak için aday adayı olmuş. Madem aday olacaktın hesapsız kitapsız görevden alındın. Duyduğuma göre WhatsApp hattı kurup corumda ne kadar telefon varsa konsolide etmeye 10 bin kişi ile adaylık açıklaması yapmak için hazırlık yapıyormuşun. Son koz son şans diyerek bütün kursunlarini harcayacakmis sin hadi bakalım. Şu memlekette anayasal hakkını kullananlar anayasa uymadan siyaset yapınca batsın bu dünya diyorum. ALLAH bu insanoğluna hidayet versin feraset versin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.