habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ankara'dan talimat bekleniyor

YAŞAM

Çorum ile Sungurlu ilçesi arasında Ortalama Hız Tespit sistemi kuruldu, Ankara’dan faaliyete geçirilmesi için talimat bekleniyor.

Çorum ile Sungurlu ilçesi arasında Ortalama Hız Tespit sistemi kuruldu, söz konusu siistemin faaliyete geçirilmesi için Ankara'dan talimat bekleniyor.

Edindiğimiz bilgiye göre; Çorum çıkışı ile Sungurlu ilçesi arasında Ortalama Hız Tespiti için gerekli sistem kuruldu. Sistemin aktif hale getirilmesi için Ankara’dan talimat bekleniyor.

ÇORUM ÇEVRE YOLU İÇİN EDS

Öte yandan Çorum Belediyesi tarafından çevre yolu geçişinde yaşanan trafik kazalarının önüne geçilebilmesi ve kent trafiğinin daha sürdürülebilir olması amacıyla Elektronik Denetim Sistemi (EDS) kuruluyor. Sistemin Çimento Kavşağı ile Organize Sanayi Bölgesi arasında devreye girmesi için çalışma yapılıyor.

Yorumlar (3)

hulagu han 2 Yıl Önce

Ankaradan gelmesin o talimat...Zaten arabaya binen azaldı.İstanbulda bile yıllardır çözülemeyen trafik sorunu çözüldü de çorum damı çözülmeyecek...EDS ye de gerek kalmadı.Çimento fabrikasından organize sanayi bölgesi arası mesafede zaten çok uzundu.Araçların tren vagonu gibi gitmesinde gerek kalmadı.

Çorumlu 2 Yıl Önce

Milletimizi soyduğunuz azmi geldi sizin dininiz imanımız para yeter artık sizleri Allah'a havale ediyorum zalimligin bukadarınada pes doğrusu

Ercan 2 Yıl Önce

Ya zaten 120 gidilen yolu durmadan 50.ye 70 dusuruyor birde bunu çıkartın 90 gitsinler valla 2023 seçimlerini dört gözle bekliyoruz yeter artık bıktık sizin bu olmadık kararlarınizdan hele o alkolle gelen zam lan adamlar kaçak içki yapıyor alıyor ölüyor siz indirim yapacağınıza zam yağmuru herşeye zam bizde yapacağız o mührü vuruken

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.