habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkanların semaver keyfi

YAŞAM

Osmancık ve Dodurga Belediye Başkanları Berk Köyü'nde semaverle çay keyfi yaptı.

Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga’nın Berk Köyü’nde çay keyfinde buluştu.
Berk Köyü Muhtarı İsa Aybir’ın mısır tarlasında semaverle çay keyfi yapan Gelgör, ve Aydın’a, Osmancık Sanayi Sitesi Başkanı Osman Eker de eşlik etti.

Yorumlar (7)

Çorumlu 4 Yıl Önce

Çok büyük başarı

Habercilik, 4 Yıl Önce

Facebook resimlerinden haber yapıyorsunuz sizde haaa.... bu mu haber yani.. siteye koyacak bişey bulamayınca saçmalıyorsun habercim19

Çorumlu 4 Yıl Önce

Efsane haber

Bos 4 Yıl Önce

Bu mu haber simdi. Haber yapacaksaniz Dodurga belediye baskanin milletin tapulu arazisine ev yaptirip sonrada nasil yikildigini yapin. Biri rabia yapmis biri bozkurt yapmis. Sekilcilikten baska bisey degil.

. 4 Yıl Önce

Yılın haber sitesi ödülünü alırsınız. Kutluyorum sizi.

Biri 4 Yıl Önce

Kayseri milli eğitim müdürü ilçe müdürleri ile toplanmış maskesiz cezayı yemişler. Burdakilerde maskesiz bakalım ceza kesebilecekler mi

ramaxan 4 Yıl Önce

Bende diyordum ki kendi kendime habercim 19 neden çok haber gidiyorda diğerleri girmiyor diye ya varya diğer sitelere kurban olayım. Bu ne la siz meğerse fazla haber girmiyormuşsunuz sadece sosyal medyadan çalarak giriyormuşsunuz. Resmi.siteleri dolaşarak haber toplayan sözde gazeteci gördük ama sizin gibisini ilk defa görüyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.